Revengeful
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bende sen gri gözüküyorsunbu online üyeler kısmında herkesin kendi nicki gri mi gözüküyor ? he birde ekran görüntüsü alırken @haltie yi yanlışlıkla admin yaptım.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesaj birleştirildi:
gonyalı kacaksevgilim güzel denk gelmiş.
spaykmen ile maerkek de öyle
Beni teğet geçmiş az daha sağ yapaydın ben admin olurdumyanlışlıkla admin yaptım.
Duran Emmi sen aslında oradasın, arka fon ile aynı renk olduğundan görünmüyorsun, şevko ve aslanı atlatmak için kamufle olmuşsun, sadece moderatörler görürBende sen gri gözüküyorsun
Söz ağızdan çıktı, kurtuluşun yok, 2025 de forumda yoksun 🦃Beni teğet geçmiş az daha sağ yapaydın ben admin olurdum
Şansım azalmış iyice ya
Fikrimden vazgeçtim 7 yılı doldurmadan gitmicem yani 2025 te de varım2025 de forumda yoksun 🦃
Yoo karar değişmez, valizleri hazırlaFikrimden vazgeçtim 7 yılı doldurmadan gitmicem yani 2025 te de varım
Demek mod olup, tatile gezmeye gidecek.mod olup forumu bırakmayı planlıyor
Mod olursam bırakmam bi de para verseler ölene dek kalırım burdamod olup forumu bırakmayı planlıyor
Gereksizler havasından çıkıp ciddi birkaç şey yazayım.Mod olursam bırakmam bi de para verseler ölene dek kalırım burda
Sen kartlaşmışsın, bu daha kartlaşmamış. Büyükçe bir kazanda haşlandıktan sonra, tuttup çektiğin zaman, ayrılıyor olması istenir 🦃benn 17. yılıma giricem millet 7 yılın sonunda ayrılıyor vay arkadaş ya
Gereksizler havasından çıkıp ciddi birkaç şey yazayım.
Sürekli mod olmak istiyorum dersen olamazsın. Özellikle diğer modların mesajlarını alıntılayıp, girmediği hakkında eleştirip, diğer üyeleri de etiketleyip onu hedef göstermek bence hoş değil. Yönetici adayı forumdaki huzuru korumak zorundadır. Sen ateşe odunla gidiyorsun. Üstelik şu sene gidecem vs diyorsun sürekli. Mod olsam gitmem diyorsun. Mod olunca amacına ulaşacaksın ve forumu yine terk edeceksin gibi bir hava veriyor bu durum (diğer yönetcilerde olduğu gibi). Sonuçta seni memnun edecek başka bir şey kalmayacak forumda.
Para verdiklerini konusunu nereden çıkardın bilmiyorum. Sence para verilse bunca mod ve admin girmedikleri halde hala bu rütbelerde olur muydu ?
Hem yönetici olup ne yapacaksın ? milletin konusunu onaylama, silme vs ... Karşılığını alıp almayacağını bilmeden neden böyle şeylerle uğraşacaksın. Nickin renkli olması veya hiyerarşik olarak cezbediyorsa bilemem. Ama bir kere yönetici olduğunda bir daha normal davranamazsın. Arkadaşlarının mesajlarını konularını silmen gerekecek, aran bozulacak vs vs.
Defalarca Ayın üyesi seçilip, ilk korgeneral olan, Deneme mod>mod>Co-Admin>Admin diye tüm rütbeleri görmüş biri olarak yazıyorum.
Para yoksa mod olmanın da bi manası yokBu kadar kolay mıydı lan
Var ol babayiğitMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?