Online simgesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnrokt

cnrokt

Üye
S€YF€TTiN;471211' Alıntı:
offline olanlara bu iconun kullanılması görüntü olarak iyi değil bence kırmızı çarpı işareti hoş durmuyor

banada öyle geldi. haklısınız..

adminimiz zaten
gizli online a = kırmı yanıpsönen
online a = mavi yanıp sönen
offline a ise = full kırmızı yanan düşünüyordu...

kırmızı yanıp sönende sorun vardı sanırım birazdan değiştir.

saygılar.

Ozan

Ozan

Admin
Aksine bence offline olanlarda aynı ethernet kablosu sanki bilgisayara takılı degilmiş gibi, sağ alt köşesinde kırmızı ufak bir çarpı düşünüyordum bu biraz daha büyük oldu ama koydum simdilik, zaten cnrokt arkadaşımız geliştirir onu da dert etmeyelim, cnrokt arkadaşın gelişi güzel oldu hosgeldin tekrar :)

cnrokt

cnrokt

Üye
Aksine bence offline olanlarda aynı ethernet kablosu sanki bilgisayara takılı degilmiş gibi, sağ alt köşesinde kırmızı ufak bir çarpı düşünüyordum bu biraz daha büyük oldu ama koydum simdilik, zaten cnrokt arkadaşımız geliştirir onu da dert etmeyelim, cnrokt arkadaşın gelişi güzel oldu hosgeldin tekrar :)

adminim sen isteyeceksin ben geliştirmeyecem bak 30 dakka daha uğraştım...

evet 2 farklı sonuç çıktı..

Ozan

Ozan

Admin
bu güzel oldu eline sağlık tamamlandı şu an herşey :sn:

cnrokt

cnrokt

Üye
bu güzel oldu eline sağlık tamamlandı şu an herşey :sn:

zaten nerdeyse windows unki ile birebir oldu... ah adminim grafiker ve proglamlama bölümüde photoshop cu kaynıyor kimse el atamadımı bu konuya. neyse ben varım artık. ;)

şu ufacık köşelerde bile emeğimin olması beni çok memnun etti.. ancak daha öenmlisi. yaşıtımız, kafa dengimiz bir admin olmanız, diğer gsm forumlarından ayıran başlıca bir neden bence.

saygılar, iyi sabahlar herkeze

ben çıkıyorum akşam üsütne doğru buralarda olurum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt