Online simgesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Online simgesi
Kullanıcının online olduğunu gösteren yeni simge çok hoşuma gitti teşekkür ederiz.

offline simgesi olmamış ama onuda "yerel ağ bağlantısı bağlı değil" simgesi olabilir.
yok bulamadıysanız ben size temin ederim :)

worldcild

Üye
ewet benımde cok hosuma gitti hocam dun gece farkettım baya hos duruyor ya tesekkürler

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herhangi bir değişiklik yok ki. Zaten yuvarlak top şeklindeydi. :)

Ozan

Ozan

Admin
ναη_нσιנ∂σηк;465778' Alıntı:
Ahmet ctrl + f5 yap ki mozilla firefox resimleri tekrar yüklesin ne demek istedigimizi gör ;)

Kullanıcının online olduğunu gösteren yeni simge çok hoşuma gitti teşekkür ederiz.

offline simgesi olmamış ama onuda "yerel ağ bağlantısı bağlı değil" simgesi olabilir.
yok bulamadıysanız ben size temin ederim :)
Ver bakalım icon güzelse koyarız :sn:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
ναη_нσιנ∂σηк;465778' Alıntı:

bir ara değiştirilmişti..:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tamam zaten sonradan farkettim. Konu aklıma geldi şimdi cevap yazayım demiştim ama benden önce davranmışsınız :oke:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
online simgesinin olduğu alan geniş daha büyük bir simge koyulabilir bence

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Siz orada sanırım tek simge görüyorsunuz ama alan bizim açımızdan bakarsak dar zaten 4 adet simge var çünkü. :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;465993' Alıntı:
Siz orada sanırım tek simge görüyorsunuz ama alan bizim açımızdan bakarsak dar zaten 4 adet simge var çünkü. :oke:

Kafam karıştı şidi :S

Nasıl yaa bende sadece online simgesi görünüyo ondna başka bişe yok :S

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İşte bizde farklı simgeler mevcut. 4 adet simge var dolayısıyla sizde büyültmek demek on line simgesini bizim oradaki kısım için kötü olur. :oke:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
gibi
biraz daha belirleyici olur en azından...

Ozan

Ozan

Admin
Öldürdün sende bi bizim simgeye bak bi senin :coold:

-

:?sl?k

worldcild

Üye
modum sanırım computerörist arkadas onlıne olmama durumunda daha belırleyıcı olsun dıe o sımgeyı koymus...yanı x işareti varya o bakımdan

Ozan

Ozan

Admin
O simgeyi arıyorum ama aynı online simgesi gibi net ve orjinal olmalı

cnrokt

cnrokt

Üye
-

Buyrun sayın admin im umarım içlerinden birini beyenirsiniz. sizinkini editledim..böylece istediğiniz üzere kalite farkı olmadı ;)

matrixugur

matrixugur

Üye
iyi olmuş hakkaten

Ozan

Ozan

Admin
-

Buyrun sayın admin im umarım içlerinden birini beyenirsiniz. sizinkini editledim..böylece istediğiniz üzere kalite farkı olmadı ;)

Eline sağlık daha güzel oldu, görünmez üyelerde online simgesi olarak bunu yapmıştım ancak arka plan transparan olmamış dolayısı ile onu yapamadım ama normal online / offline güzel oldu :oke:

cnrokt

cnrokt

Üye
bu tranparan oldu sanırım (sanmıyorum, oldu. :))

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
offline olanlara bu iconun kullanılması görüntü olarak iyi değil bence kırmızı çarpı işareti hoş durmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt