Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ONLİNE] Oyunseverlere Müjde !
Sponsorlu Bağlantılar
oktay6797
Üye
bu oyun para yiyomu?
wodo18
Üye
19mb mi bn mi yanlış indiriom
thecentilmen
Üye
paylaşım için sağol
AnKaRaLi dıablo
Üye
slm millet bu oyun telde oynayabilceniz en iyi oyun ....kimse oynamadan yorum yapmasinen kisa zamanda 3.0 surumu gelio simdiden iyi oyunlar herkeze......
thecentilmen
Üye
arkadaşlar sizden ricam oyunda iken yeni arkadaşlara yardımcı olalım. oyunu çözmeleri ve devam etmeleri için
gevhern
Üye
süğer
mucahitherken
Üye
Arkadaşlar ben oyuna yeni başlıyorum.Hangi karakteri ve hangi server i seçmeliyim?
AnKaRaLi dıablo
Üye
oyunda suanki en iyi yer us-saphire serverinde elf ler
mucahitherken
Üye
Arkadaşlar eu-emerald da rangermuco veya blademuco.(lan nolur geln kmse yok yanlzm)
AnKaRaLi dıablo
Üye
us-saphire turk serveri sayilirherkezi bekleriz
mucahitherken
Üye
Ben böle işin...Ya bugün warspear ı yükledim.Vodafone cepnet le zar zor 19mb indirdim.Şimdi açılmıyo.Yeni sürüm çıkmış.En fazla 4saat falan oynadım
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar warspear a yeni adamlar gelmiş süper olmuş.
gevhern
Üye
Bakacam nasıl olmuş
mucahitherken
Üye
Beyler eu-emerald'da firstborn da rangermuco.+10 Novice's Bow alınır!!!!!!!!!!!
djhasan28
Üye
saphıre de ranger 15 lwl gorev bow and yarasa elbsesi alacak varmı
nuuraah
Üye
yaw arkadaşlar yeni versiyona giremiyorum data caching diyor ve dolmasını bekliyorum dolunca oyun tekrar başlıyor bana nasıl düzelteceğimi anlatacak biri varmı
yaw arkadaşlar yeni versiyona giremiyorum data caching diyor ve dolmasını bekliyorum dolunca oyun tekrar başlıyor bana nasıl düzelteceğimi anlatacak biri varmı