Online Oyunlar Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

yigit_bell

yigit_bell

Üye
    Konu Sahibi
Online Oyunlar Listesi
Tüm Web Tabanlı Oyunlar Uzay savaş Oyunları

>>> Uzay stratejisi oyunu

>>> Kendi uzay geminizde uzayın derinliklerinde dolaşın

Savaş Oyunları

>>> Emperyalist Devletler - Komünist Devletler - Yeşil Ordu arasındaki petrol savaşı

Eski Çağ Savaş Oyunları

>>> Uygarlığını geliştir ve diğer kişilerden üstün olmaya çalış

>>> Rönesans Krallıklarına Hoşgeldiniz

>>> Strateji karışımı bir online savaş ve liderlik oyunu

>>> Bir şövalye olarak şöhret ve zafer için savaş

>>> Üst düzey strateji ve taktik geliştirme ve fantazi oyunu

>>> Kendi köyünüzü kurun, geliştirin ve savaşın

>>> Irkını seç ve Oyuna başla

>>> Gladiatus'un acımasız dünyasına katılın

>>> BattleKnight bir ücretsiz online strateji oyunudur.

>>> Bitefight Vampirler ve Kurtadamlar arasında yüzyıllardır süren bir savaşvar.

>>> Aynı Bitefigt gibi ancak Kurtadam ve Vampirler yerine Şovalyeler savaşıyor.

>>> Oyunda ülkeniz, ve işçileriniz var . recouceları artırıp zamanla silah, aske ve ordu kuyursunuz. diğer oyunculara saldırıp topraklarını ele geçirebiliyorsunuz.

Mafia / Gangster Oyunları

>>> Mafya oyunları arasında en sevdiğim bu.The Crims cinayet, ganster ve suçlarin olduğu CrimCity'de yer alıyor. Kazanabildiğiniz kadar saygı puanı kazanmak için sınırlı zamanınız var. Oyun sonunda en çok saygı puanı toplayan kişi, oyunu kazanır!

>>> 1930'ların gangster ve mayfa dünyasında geçen oyun statüye, paraya ve saygıya dayanır. Oyuncular suç işleyerek, araba çalarak ve arkadaşlarını hapisten kurtararak kıdem puanı alırlar. Hatta kendi organize suç zincirinizi kurarak banka soyabilir ve sessiz yollarda arabalara bile el koyabilirsiniz. Karanlık suç dünyasının derinlerine indikçe, birçok oyuncu kumar, kaçak içki satışı ve hatta uyuşturucu satıcılığı gibi başka iş olanakları bulabilir.

>>> 1923lerde geçen bir mafya oyunu.Bu oyun da ogamein yapımcıları tarafından yapılmış.Şu anda ülkemize gelmediği için ingilizce oynamak zorundasınız.

>>> Web Tabanlı serserilik oyunu.Suçlar işliyorsunuz,gücünüzü ve diğer yeteneklerinizi spor salonunda çalışarak arttırıyorsunuz.Oyun ingilizcedir

Spor ile İlgili Oyunlar

>>> Futbol Menejerlik oyunu

tr.goalunited.org >>> Futbol Menejerlik oyunu

>>> Basketbol menejerlik oyunu

Diğer Oyunlar

>>> Hayat smilasyonu işe giriyorsun şirket açıyorsun ünlü olabiliyorsun...

>>> Hayat smilasyonu

>>> Hayat smilasyonu işe giriyorsun şirket açıyorsun...

>>> Hayat smilasyonu

>>> Araba yarışı

>>> Araba yarışı (Oyunu indirip yüklemek gerek 7MB)

play.clubpenguin.com >>> Kendine bir pengüen yarat ve oyuna başla

>>> Knight Online, Silkroad, Wow, tarzı bir oyun ama web bazlı

>>> Dambuldorun ordusu görselliği süper

>>> Bu oyunda pokemonlara benzeyen yaratıklarınızı geliştiriyorsunuz ve level atlatıyorsunuz.Yaratığınız level atladıkça bazı özellikleri artıyor.Yaratığınızla yarışmalara katılıyorsunuz(güzellik yarışması,güç yarışması v.b.)Bu gibi yarışmalarda kazanmak için yaratığınıza saç jölesi kıyafet v.b. almalısınız.Diğer oyuncuların yaratıklarıyla da arenada savaşabiliyorsunuz.Şu anda bu oyunu 124,616,233 kişi oynuyor.

>>> Text tabanlı hackerlık oyunu.Oyunda yazılım ve donanımınızı satın alıyorsunuz ve diğer oyuncuların domainlerini hacklemeye çalışıyorsunuz.Oyun ingilizcedir.

>>> Rumble Race browser tabanlı bir oyun.Bir araba satın alıyorsunuz,modifiye ediyorsunuz,sürücüler ve tamirciler kiralıyorsunuz,kendi yarış takımınızı oluşturduktan sonra yarışlara katılıyorsunuz.Diğer oyuncularla yarışıyorsunuz.Oyun ingilizce fakat mükemmel bir oyun.

Çizgi Filmlerin Oyunları

• Beğen
Tepkiler: 055hakan, kol@j, S'nek Valesi ve 3 diğerleri

Breakinq

Üye
paylaşım için saol :oke:

ihd_90

ihd_90

Üye
Güzel paylaşım saol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

yigit_bell

yigit_bell

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim... yanLız bu oyunlardan en çok önerdiğim Popmundo ...

KraL AkREP.

Üye
Evet bNde oynuom onu çok güselll

--------------- Ekleme ---------------

+rep veriom

fodder

fodder

Üye
eyvallah

131baki131

131baki131

Üye
tşkrl ama ben online yarış oyunu istiyordum genede saol indirip yukleyim başkalarıyla oynayacaktım genede saol varsa oyun online koyun .....!!!!!!:)

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
çoğu browser ama olsun tşk.

nonanik

Üye
yuhhh bee bi KARAHAN,KNİGHT,OSMLI VE İSTANBUL KIYAMETİN VAKTİ NOOLDU PEK TUTMADI KNİGHT DEN BAŞKA TUTAN YOK HADİ GÖSTERİN BU SİTE ONLİNE OYUN YAPA BİLECEK KAFA ELEMAN VAR GÖSTERİN GÜNÜZÜ HADİ TÜRKLER HEP YABANCILARIN OYUNUNUM OYNUYACKA SADECE BEN İSTESEM YAPARDIM BİLGİSYARIM UYGUN DEYİL HADİİYİN EL ELE VERNİN YAPARSINIZ TÜRKLERİN GÜCÜNÜ GÖSTERİN VE DÜNYAYI SARSACAK OYUN YAPIN YAPARSANIZ ÇOK SEVENİRİM

--------------- Ekleme ---------------

yuhhh bee bi KARAHAN,KNİGHT,OSMLI VE İSTANBUL KIYAMETİN VAKTİ NOOLDU PEK TUTMADI KNİGHT DEN BAŞKA TUTAN YOK HADİ GÖSTERİN BU SİTE ONLİNE OYUN YAPA BİLECEK KAFA ELEMAN VAR GÖSTERİN GÜNÜZÜ HADİ TÜRKLER HEP YABANCILARIN OYUNUNUM OYNUYACKA SADECE BEN İSTESEM YAPARDIM BİLGİSYARIM UYGUN DEYİL HADİİYİN EL ELE VERNİN YAPARSINIZ TÜRKLERİN GÜCÜNÜ GÖSTERİN VE DÜNYAYI SARSACAK OYUN YAPIN YAPARSANIZ ÇOK SEVENİRİM (XD)

theROCKula1

Üye
teşekkürler süper olmuş

KingSuphi

KingSuphi

Üye
teşekkürler

MuTLaK3

MuTLaK3

Üye
güzel paylaşım ama birde var hayvanat bahçesi oyunu istersen ekle

kol@j

kol@j

Üye
kardeş gereksinimleri en hafif mmo tarzı bir oyun arıyorum ama...
yardımcı olur musun?

intel atom 1.6 ghz.
1gb ram
Intel GMA950 128 mb. ekran kartı
ayrıca direkt x sonsürümüm var
teşekkürler

erkankaa

Üye
çok teşekkürler :sarıl:

Takipçi Satın Al

Üst Alt