Oyun Online Oyunlar için rootsuz hileler modlu apklar

Sponsorlu Bağlantılar

Sercan68

Üye
    Konu Sahibi
Online Oyunlar için rootsuz hileler modlu apklar
Merhaba arkadaşlar Size bugün vip topluluğuna üye bulunduğum androidrepublic.org u tanitacagim.Androidgamehacks.net kapatıldı ve yerine bu site kuruldu.Birçok bedava modlu oyun var ve adminler ilgili.Vip alırsanız vip modlu oyunları oynayabilirsiniz mesela Summoners war kritika darkness reborn rise öf Darkness gibi eğer vip alırsanız sizé bir takım sorular soruyorlar eğer o soruları gecemezsen iz paranızi geri veriyorlar bu yöntem sayesinde oyun firmalarının hileleri fixlemesi zorlaşıyor.Eger benim ingilizcem yetmez felan diyorsanız bana özel mesaj atın yardimci olurum ayrıca sitedede nickim sercan68 ordanda özel mesaj atabilirsiniz
Edit:Siteye türkçe destek gelmiştir
**Site linki vermeyin.

Yönetici tarafından düzenlendi:

ruckheim

Üye
Teşekkürler..

Aklıma birsey takıldı online oyunlarda hile yapıyorlar güncellendigi zaman nasıl oluyor?
(Konu hakkinda fikrim yok)

Paramanya oyunu var mı acaba :)

Sercan68

Üye
    Konu Sahibi
Paramanya oyunu yok fakat request yani istek bölümü var oraya uygun formatta istekte bulunursaniz ve vip iseniz oyun modlanabiliyorsa modluyorlar.Güncelleme konusunda ise oyunlar güncellendiği gün 6-24 saat içerisinde hile de güncelleniyor tecrübe ettiğim kadarıyla ayrıca siteye türkçe destek getiriyorum yani ingilizce konusunda sıkıntı cekmeyeceksiniz

ruckheim

Üye
Vip uye misiniz?

Sercan68

Üye
    Konu Sahibi
Evet şimdi ayrıca Turkish Support olarak görevli oldum
@ruckheim siteye türkçe destek açılmıştır orada açtığım konuda neden vip almalıyım ne işime yarar gibi soruların cevaplarını bulabilirsin.
**Site linki vermeyin.

Yönetici tarafından düzenlendi:
3onur5

3onur5

Üye
şimdi anlamadğım olayı şu madem 10 dolarlık itemi hile ile düşürüp satabiliyorsun neden kendin yapıp satmıyorsunda 20 dolara vip üyelik satmaya çalışıyorsun işte bu olayı anlamıyorum aklıma nedense dolandırıcılık geliyor

ayrıca 1 ayda 200-300 dolarda kazanılabiliyormuş saçma geliyor 20 dolara vip satmak

Sercan68

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten para için yapmıyorum bu işi ve adminle hiç bi ilişkimde yok kardeşim ben türkçe dil önerisinde bulunup yardım edebileceğimi söyledim adminde kabul etti benim için vip oyunlar bedava zaten benim amacım bilgilendirip reklam yapmak para kazanan arkadaşlarım var summoners war kasa bi arkadaş var mesela 10 dolarlık üyelik yapıp yapıp satıyor sitedeki nicki azizbasgan pm at bilgi al ondan o normal bi üye sonuçta
bu resimden söylediklerinin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz @3onur5 @ruckheim