ONLİNE Oyun! > Anrufen Online

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
razorback31

razorback31

Üye
    Konu Sahibi
ONLİNE Oyun! > Anrufen Online
VERSION (10 Mb)

Arkadaşlar bende inanamadım. Oyun bilgisi ingilizce :

In the game, players can bring up their own familiars and order them to fight. Named Anrufen, the game also implies that the birth of this product is to answer the earnest summons of the massive market, with an expectation to become a milestone of mobile games. While wandering around in Acadia on Saint Dragon Continent, you will be drawn into the game quickly by the impressive storyline

Real-time multiplayer battles really bring shocking experience. Instant motion, slick and flashy combat, gorgeous visuals are presented to players immediately. Popular elements of PC online games, including team fighting and PK, can be found exactly in this Mobile online game. .
Vastly improved visuals are presented in Anrufen Online. Definitely, Symbian devices, with high performance hardware, provide an excellent platform to show high-resolution graphics of realistic style and proportions. With all scenes and characters rendered by 3D, the game will draw you into a fantastic, charged universe of summoning.
Undoubtedly, Anrufen Online goes much further than a game itself - it is also a large-scale online community. Players can make new friends, chat in privacy, recruit playmates, modify avatars, and decorate personal spaces. Mobile users will love the feature of offline message, which players not in game can receive in-game messages via SMS.

With different access modes including GPRS, WIFI, etc., Anrufen Online enables a real-time MMORPG on the mobile devices in a true sense. No matter 3G networks, or current GPRS networks, both can fulfill the access of the game, extending the coverage and enabling more users to enjoy the fun of Anrufen Online.

İşte link. Henüz denemedim oyunu 10 mb :D >>>

AnrufenOL_Min_Signed:::

AnrufenOL__Signed:::

• Beğen
Tepkiler: kol@j ve Revengeful

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
paylasımın ıcın saol kardesım ama oyun hakkında turkce bılgı verırsen daha ıı olur kontur yıyo mu? yıyosa kac kontur yıyo? baglantı nasıl oluo bılgılendırırsen sevınırım

efecanefe43

Üye
eet saol ama baya kontör yiyomu?

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Kontör yemese süper olur.

sener85

Üye
5800 denedim yükleniyo yalnız tuş olmadığı için girişi onaylayamıyorum

Mert

Mert

Üye
teşekkürler

mertilkerim

Üye
Abi DEneyen yoq mu kontor gidio mu ona göre denicem 3g network dio ama

rixmam

rixmam

Üye
Sizin İçin Türkceye cevirdim beyler....

Oyunun Türkce Acıklaması BuyRun

Oyunda, oyuncular kendi familiars getirmek ve onları mücadele düzeni. Anrufen adlı oyun da bu ürünün doğum, mobil oyunların bir kilometre taşı haline bir beklenti ile büyük pazarın ciddi celp cevap olduğunu ima ediyor. Süre Acadia Saint Dragon Kıta etrafında dolaşıp, sen oyunu hızlı etkileyici hikayesi tarafından çekilecek

Gerçek multiplayer gerçekten şok edici bir deneyim getirmek savaşları zaman. Anlık hareket, kaygan ve gösterişli mücadele, muhteşem görselleri oyunculara hemen sunulmaktadır. Takım mücadele ve PK dahil PC Online Oyunlar Popüler elemanları, tam olarak bu Mobil online oyun bulunabilir. .
Büyük ölçüde geliştirilmiş görsel anrufen Online sunulmaktadır. Definitely, yüksek performanslı donanım Symbian cihazlar, göstermek için mükemmel bir platform sağlar yüksek-gerçekçi tarzı ve boyutlarında çözünürlüklü grafikler. Tüm sahneler ve karakterler 3D render ile oyun çağırma bir fantastic, ücret evren sizi çıkartalım.
Kuşkusuz, anrufen Online çok bir oyun kendisinden daha da ileri gidiyor - aynı zamanda geniş ölçekli bir topluluktur. Oyuncular, gizlilik sohbet, işe Playmates, avatarlar değiştirmek ve kişisel alanlarda süslemeleri yeni arkadaşlar yapabilirsiniz. Mobil kullanıcılar SMS ile oyun değil oyunculara olan alabilir çevrimdışı mesaj oyun mesaj özelliği seveceksiniz.

Ile GPRS, WIFI, vb dahil olmak üzere farklı erişim modları, anrufen Online gerçek anlamda mobil cihazlarda gerçek zamanlı MMORPG sağlar. Ziyanı yok 3G ağları, mevcut GPRS şebekeleri, iki, kapsama uzanan oyunun erişim yerine getirmek ve anrufen Online eğlence keyfini daha fazla olanak verir.

kofi

kofi

Üye
arkadaşlar bu oyunu çok şarj yiyor ve wirelessten bağlandığım için kontör yemiyoru
oyunda en fazla 120 lvl adamlar var ve zorla 40 a getirdim ben
oyunda 2 server var;
rus ve ingiliz
ingiliz serveri sizin için daha kolay olucaktır.
sihirbaz (magician) ve kahraman(warior) olmak üzere 2 özelliktedir.
benim anlatacaklarım bukadar.bu arada kendi hayvanınızı yetiştirip . bu hayvanı kendi lvl nizi yükseltmek için kullanabilirsiniz :)

pmppmp

Üye
Usta Ben Bunun Sis İNi Açamıyorum Sisini Açıp Msn Adresimi Meil Olarak Atarmısın Lütfenn FX_POMPA_17hotmail.com
Beyler Yardımcı Olun Lütfennnn :/

mertilkerim

Üye
arkadaşlar bu oyunu çok şarj yiyor ve wirelessten bağlandığım için kontör yemiyoru
oyunda en fazla 120 lvl adamlar var ve zorla 40 a getirdim ben
oyunda 2 server var;
rus ve ingiliz
ingiliz serveri sizin için daha kolay olucaktır.
sihirbaz (magician) ve kahraman(warior) olmak üzere 2 özelliktedir.
benim anlatacaklarım bukadar.bu arada kendi hayvanınızı yetiştirip . bu hayvanı kendi lvl nizi yükseltmek için kullanabilirsiniz :)

ben nerden bağlanırsam kontor yemicek wireles neydi yaf:islik

clawiss

clawiss

Üye
5800 da oynanıo mu bu arkadaslar???

Revengeful

Emekli Yönetici
:oke:

clawiss

clawiss

Üye
bu oynanıo dmk mi:D yüklüom smdi heyecan yptım bk:))

--------------- Ekleme ---------------

oynanmıo galiba dokunmatik çalışmıo cunku oyunda..

aziz_21

aziz_21

Üye
i phone da oynanıorsa 5800 da da oynanır sonuçta i phonede de tuş yok

fearfear2

Üye
oyunu oynayacaksanız internet paketi almadan oynamayın... 30sn'den fazla oynayamazsınız yoksa :D

clawiss

clawiss

Üye
ama bn 5800 ımdan girince dokunmatik fln çalışmıo ndnse oyuna ilk girdiqinde okeylemen gerekıo ya onu bıle ypmıo

policemike

Üye
N97 DE ANRUFEN OYNAMAK ARTIK ÇOK KOLAY
İlk önce linki indirin (kodu zikoo)

-anrufen onlineyi kurun
-ardından wirtual kurun
-ardından wf wirtual keyboardı kurun
-hepsini kurduktan sonra telden wirtual programını açın ve kapatın
-bu sayede private klasöründe e7d61da9 klasörü oluşacak
-klasörün içine rardaki custom 1 keymap dosyasını atın
-ardından telden wirtaul programını tekrar açın ve load mode den custom mode 1 seçin
-oyuna girin ve oynayın
-oyuna her girmeden önce wirtual programını açmak zorundasınız
Oyunda yazışmak için ise isteğe bağlı olarak wf wirtual i açabilirsiniz ekran üstünde sanal klavye oluşturur

--------------- Ekleme ---------------

Oyun taktiklerini vereyim.
Oyunda max lvl 120
Arkadaşlar oyunda çoğu map premium istiyor(13 usd)
premiumsuz 120 ye kasmak imkansız gibi
ama ben premiumsuz 73 oldum ve kasmayı bıraktım pvp yapıyorum
Dilerseniz alırsınız dilerseniz taktiklerimi uygularsınız.(vizard için anlattım ztn knight içinde benzer çoğu şey)
-Charı açın ve 5 e kadar towndaki görevleri yapın
(bunlar konuşma görevleri satıcılarla fln konuscaksınız)
-Sonra kelebeklerin olduğu mekana çıkın ve 11 lvl e kadar kelebek kesin
-11 olunca elinize 11 lvl stafını takın(staff of red stone)
oyunda itemleri 1 lvl 11 lvl 21 lvl ... 111 lvl diye gidiyor bu lvl lerde itemleri takıyorsunuz
-Mana konusunda sıkıntı çekeceksiniz bunun için towndan traderden 9 lvl skill kağıdını alın
Bagdan bu kağıdı basın ve artık 9 lvl skilini öğrendiniz.
characterden skile gelin ve bu skili 1 kez uplayın artık mana konusunda sıkıntı çekmezsiniz
Yeri gelmişken skill hakkında fire ball(yani 1 lvl skilini) 30 a kadar basın
sadece 9 olduğunuzda mana recoveryi uplayın sonra gerisini lvl 1 skiline verin
lvl 1 skili 30 olunca yani maxlanınca 19 lvl (ice orb skiline verin onu maxlayın)
ice orb fire balldan 1.5 kat fazla vurur ve combo yapmanızı sağlar
neyse kelebeklerde 25 fln olduktan sonra bagınıza long staff diye bilinmeyen bişey gelmiştir
bunun için traderden identify scroll alın sonra stafa gelin ve use diyin
hop 21 lvl staff çıkacak
bunu takın
sonra skeleton mapıne gelin 31 e kadar skeletonlarda kasın(burası serbest bölge olduğu için size dalacaklardır idare edin artık)
31 den sonra ice skeleton ve snakelerin olduğu mape gelin.
31 stafı düşürmeye çalışın
stafı aldığınızda artık bu hayvanlarda rahat kasarsınız 51 e (burdan sonra free map yok)
51 e kadar ne yazikki staff bulamıyorsunuz parayla almanız lazım 5-10 m fln
baktıkki 51 den sonra zorlanıyoruz artık mine görevine gidebiliriz
mine görevi mine 1 mine 2 mine 3 tür görevi yapmanız için 3 kişilik party lazım
party başkanı sizi mine sokacak. içerde hayvanları keseceksiniz
görev biitecek ve görevi verdiğinizde mine 1 için 3 000 mine 2 için 3500
mine 3 için 5000 exp + item verecek
bu görevler bitince yaklasık 2 saat yapamazsınız 2 saat bekliceksiniz sonra yine aynı şeyler
73 e kadar mine da kascaksınız
Oyunda para kasmak için egg düşürüp satcaksınız sıradan eggler(chick duck skeleton) gibi 2 m ediyor
sonra 50 m fln kastığınızda 71 lvl set alın üstünüze ve pvp ye hazırsınız
pvp modeden (pvp mod,slaughter mode seçebilirsiniz)slaughter mode seçtiginizde her adam öldüğrdüğünüzde
puan kazanırsınız ama fazla adam öldürürseniz devil moda girer çıkamazsınız çıkmak için
beklemeniz lazım baya
isterseniz eggleri hatching itemle basıp hayvan çıkarın size yardım eder
chick duck gibi petler heal yapar
skeleton + petler atak yapar
duck chick tavsiyemdir
bazı petler hızlı vurur bazıları yavaş vurur uyuşuktur bu petin özelliğine kalmış.

berksan06

Üye
5800 olmuoooo ..! :S

6730c

Üye
paylaşım için tüküreyim:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt