Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Online işlemler sorunu yardım!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askci74
Üye
Konu Sahibi
Online işlemler sorunu yardım!
Arkadaşlar turkcell.com.tr deki online işlemlerde sürekli bu hatayı alıyorum...
Uzun zamandır işlem yapmadığınız için Güvenliğiniz sebebiyle oturumunuz kapatılmıştır. Lütfen tekrar giriş yapınız.
Yokmu bi çözümü lütfen yardım edin
LAZOFLU
Emekli Yönetici
İşlem yaparken mi alıyorsunuz. Yoksa uzun süre işlem yapmayınca mı alıyorsunuz. ?
Arkadaşım öncelikle oturum açtıktan sonra uzun süre işlem yapmazsanız oturumunuz güvenliğiniz için otomatik sonlandırılır. Bu normal birşey. Fakat siz daha ilk girişte bu hatayı alıyorum diyorsanız öncelikle giriş yapmaya çalıştığınız tarayıcı çerez ve geçmişlerini tamamen silin. Eğer yine aynı hatayla karşılaşıyorsanız başka bir tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin. Bu şekilde sorununuzun büyük oranda düzeleceğini düşünüyorum.
asigsasi
Üye
bu sorun bendede var 4 _5 tarayıcıyla denedim tabiki cepten yine olmadı sadece pc den girebiliyorum
Arkadaşım öncelikle oturum açtıktan sonra uzun süre işlem yapmazsanız oturumunuz güvenliğiniz için otomatik sonlandırılır. Bu normal birşey. Fakat siz daha ilk girişte bu hatayı alıyorum diyorsanız öncelikle giriş yapmaya çalıştığınız tarayıcı çerez ve geçmişlerini tamamen silin. Eğer yine aynı hatayla karşılaşıyorsanız başka bir tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin. Bu şekilde sorununuzun büyük oranda düzeleceğini düşünüyorum.