OzanLoves
Üye
Online Futbol Oyunu Goley
Sizinle yeni bir bilgi paylaşmak istedim Pes ve Fifadan sıkılan tüm arkadaşlarım yeni açılacak oyunu bekleyebilirler. Yeni Oyun adı Goley diğer oyunlara rakip olacak gibi gözüküyor ben oyunun açılacağı zaman indirip deneyeceğim sizde deneyebilirsiniz . Beğenirsek Orada oynarız herşeyi türkçe oluşu çok iyi birşey. Açılış tarihi daha verilmedi ama en yakın zamanda açılır diye umuyorum
abırsızlıkla bekliyorum eğer denemek isteyen arkadaşlarım olursa Goley'in facebook sayfasını verebilirim sizlere oradan videoları izleyebilirsiniz tanıtım videosu var. Twitter ve Facebook sayfasını ben koyuyorum buraya göz atmak isteyen arkadaşlar bakabilir.
facebook.com/goleyjoygame
Tavsiyedir
Sizinle yeni bir bilgi paylaşmak istedim Pes ve Fifadan sıkılan tüm arkadaşlarım yeni açılacak oyunu bekleyebilirler. Yeni Oyun adı Goley diğer oyunlara rakip olacak gibi gözüküyor ben oyunun açılacağı zaman indirip deneyeceğim sizde deneyebilirsiniz . Beğenirsek Orada oynarız herşeyi türkçe oluşu çok iyi birşey. Açılış tarihi daha verilmedi ama en yakın zamanda açılır diye umuyorum
abırsızlıkla bekliyorum eğer denemek isteyen arkadaşlarım olursa Goley'in facebook sayfasını verebilirim sizlere oradan videoları izleyebilirsiniz tanıtım videosu var. Twitter ve Facebook sayfasını ben koyuyorum buraya göz atmak isteyen arkadaşlar bakabilir. facebook.com/goleyjoygame
Tavsiyedir