tayrebaz Üye e51 de 17 mi 18 mi yapmıştım ama n73 te oynuyamıyorum oynuyabilsem bi kaç haftada biraz ilerlerim diye düşünüyorum
e51 de 17 mi 18 mi yapmıştım ama n73 te oynuyamıyorum oynuyabilsem bi kaç haftada biraz ilerlerim diye düşünüyorum
Hades92 Üye Konu Sahibi Hm petsiz olmaz ilk para birktrmen lazm para brktirip pet alacn anca öyle 40 50 60... Olursun
tayrebaz Üye 2 petim var ----------Eklendi @ 00:01:03 ---------- Yazıldı @ 00:00:06 ---------- 2 petim var ama düşük petler biri örümcek biride ayıydı galiba
2 petim var ----------Eklendi @ 00:01:03 ---------- Yazıldı @ 00:00:06 ---------- 2 petim var ama düşük petler biri örümcek biride ayıydı galiba
Hades92 Üye Konu Sahibi Neler ? ----------Eklendi @ 00:02:32 ---------- Yazıldı @ 00:01:34 ---------- Onlar bise etmez tiger yada queen alacaksın 3m e
Neler ? ----------Eklendi @ 00:02:32 ---------- Yazıldı @ 00:01:34 ---------- Onlar bise etmez tiger yada queen alacaksın 3m e
tayrebaz Üye oynamak istiyorum ama 5 dakikada kapanıyor fırsat bulsam e51 n95 benzeri bişey almayı düşünüyorum
Hades92 Üye Konu Sahibi N73 e dosya sıkştrma programı indir freememory diye bi pro var ram da hafıza açıyor
mdma Üye Hades92' Alıntı: Arkadaşlar artık bu oynun devri bitmek üzere ben anrufen call of champion a başladım 65 lvl im orda o oyuna beklerim türk sayısı çok az Genişletmek için tıkla ... kardeş call of champion da cince ingilizcesi falan yokmu bunu yada ne zaman cıkar bende oynamak istiyorum
Hades92' Alıntı: Arkadaşlar artık bu oynun devri bitmek üzere ben anrufen call of champion a başladım 65 lvl im orda o oyuna beklerim türk sayısı çok az Genişletmek için tıkla ... kardeş call of champion da cince ingilizcesi falan yokmu bunu yada ne zaman cıkar bende oynamak istiyorum
mdma Üye kardeş bende anrufen oynuyorum oyundaki nick im uLas-TR oyunda bazı şeyleri unuttum nasıl yapcamı yardım ederseniz sevinirim. bide bu oyunda skill nasıl açılıyo
kardeş bende anrufen oynuyorum oyundaki nick im uLas-TR oyunda bazı şeyleri unuttum nasıl yapcamı yardım ederseniz sevinirim. bide bu oyunda skill nasıl açılıyo
Mücahit G Üye Bende bi deniyim. İsmim kimse koymadıysa Dopsy olur ----------Eklendi @ 00:41:02 ---------- Yazıldı @ 00:40:02 ---------- telefonun interneti bağlanmak için yeterli mi?
Bende bi deniyim. İsmim kimse koymadıysa Dopsy olur ----------Eklendi @ 00:41:02 ---------- Yazıldı @ 00:40:02 ---------- telefonun interneti bağlanmak için yeterli mi?