Online 2 Oyun veriyorum.Tibiame,Rhynn(Gir içeri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Online 2 Oyun veriyorum.Tibiame,Rhynn(Gir içeri)
SélamunAléykum

Öncelikle size oyunların linkini vereyim

T.me :
Rhynn Online:

Simdi size oyun hakkında kısa bilgi vereyim Tibiameden baslayalım bu oyun bir strateji oyunu bildiğiniz şeyler Level,İtem.vs.vs.vs
Bu oyunda türk yok deyip geçmeyin! Yükleyin newgame yani yeni char kurun World isticek 1 yapın goruceksiniz world un yarısı Türk ama Baska world da da türk
var ama 1 yada 2 tawsiyem World 1. Benim charım Theturk Oynayan varsa belki bilir beni Çünkü oyunda herkes tanıyor yardım için ekleyebilirsiniz.

Sindik de gelelim rhynn'a Bu oyunda tek sw var BETA ama bi tavsiye kayıt olduktan sonra wizard char kurmayın tavsiye etmem ben wizardım ama pismanım wizard olduquma çnku belki bilirsiniz 17 16 14 12 level mumyalar var 23 level mumyaların olduğu bi yer var ordan yukarı cıkıyorum 80 60 leveller geliyor ve 90 galiba biraz daha sağda bi geçit var ama o geçitten wizardlar geçemiyo bu yüzden de wizardın kasma alanı daralıyor ...............Bu oyunda da nickim ya TheTurk dur yada !.-HALUK-.! Felandır karısık oyun güzel biraz Neyse gerisi size kalmıs

Yardım isteyen eklesin oyunda

+rep

• Beğen
Tepkiler: Genzo * ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
teşekkürler...

Genzo *

Genzo *

Üye
:tşk:

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
ne demek siz isteyin ekleyeyim arkadaşlar

DarkWeder

Üye
görüntü istiyoruz

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
görüntü istiyorsanız gorsellerden oyunun adini yazarak bulabilirsniz veya sitesinde görüntü bulabilirsniz

omer1230

omer1230

Üye
tibiame de kasma çok zor bea yoksa guzel oyun

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
aynen bence tibiame de ortam güzel

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
yorumları bekliorum

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Tibiame hata veriyor

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Girmiyor oyuna. Jbak Taskman ile gireyim dedim. Sistem hatası diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt