önerilerınizı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbliaksu

fbliaksu

Üye
    Konu Sahibi
önerilerınizı bekliyorum
arkadaşlar sizce e7 ile c6-01 i takas etsem üste ne kadar almam lazım. Yada takas konusunda ne düşünürsünüz fikri olan varsa buyursun.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
klavye ve ekran boyutu hariç fark yok. Alacağınız fark cihazın temizliğine ve garanti süresine göre değişir.

larten123

larten123

Üye
aynı cihazlar kardes sana önerim elinden çıkar ve hemenandroide geç

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
e7 yi verip c6-01 mi alacaksın? :hmmm

fbliaksu

fbliaksu

Üye
    Konu Sahibi
android i bedava verseler e7 ile değişmem de sizce benim dediklerim arasında fiyat farkı ne kadardır

---------- Eklendi @ 22:32:04 ---------- Yazıldı @ 22:22:21 ----------

bu arada c6-01 i yere düşürüp te sonrasında telefonun konuşma esnasında karşıdakinin sesini yankı yaptırma (yani karşı taraf olduğumuzu düşünürsek kendi sesim bana tekrar geliyo telden) ile karşılaşan oldumu sizce çözüm ne

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
android i bedava verseler e7 ile değişmem de sizce benim dediklerim arasında fiyat farkı ne kadardır

---------- Eklendi @ 22:32:04 ---------- Yazıldı @ 22:22:21 ----------

bu arada c6-01 i yere düşürüp te sonrasında telefonun konuşma esnasında karşıdakinin sesini yankı yaptırma (yani karşı taraf olduğumuzu düşünürsek kendi sesim bana tekrar geliyo telden) ile karşılaşan oldumu sizce çözüm ne

o şebekeden oluyor 701 de bana da oluyor bir kaç saniye

doctorrr

doctorrr

Üye
ha iyi olur aslında e7 çok hantal..:)

fbliaksu

fbliaksu

Üye
    Konu Sahibi
ya o dediğim olay sürekli oluyo ışte bir iki saniye değil

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
doctorrr

doctorrr

Üye
o senin düşüncen. hantal filan değil. oldukça kullanışlı, 4 inçlik ekranı, tasarımı ve klavyesiyle mini netbook havası veren güzel bir cihaz.

tamam baba eyvallah yalnız kullanımı biraz c6 ve c 7 ye göre zor diye şeyettim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt