Önerilerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar bugün 5800'ımı garantiye verdim 15 gün sonra gelince satacağım yeni bir ANDROİD alacağım, 400-600'arası lütfen 600'ün üstünü önermeyin. Ayrıca Huawei x5'de demeyin yok piyasada! Önerilerinizi bekliyorum lütfen en sorunsuz telefonu sayenizde bulmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

inanc609

Üye
Aradığın fiyat aralığında ''samsung galaxy gio'' alabilirsin. Arkadaşım kullanıyor çok memnun telefonundan. Bende bayaa bir kurcalamıştım güzel bir telefon. Yanılmıyorsam HD oyun sıkıntısı olmuştu onda bir tek. Çalıştırmıyordu sanırım yada kendisi beceremedi kurmayı :)

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Aradığın fiyat aralığında ''samsung galaxy gio'' alabilirsin. Arkadaşım kullanıyor çok memnun telefonundan. Bende bayaa bir kurcalamıştım güzel bir telefon. Yanılmıyorsam HD oyun sıkıntısı olmuştu onda bir tek. Çalıştırmıyordu sanırım yada kendisi beceremedi kurmayı :)
ace gio'dan üstün değil mi?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ace daha iyi
arasındaki farklar ace 5mp kamera ve ekranı gorilla glass , ekranı 3.5 inç
farklar bunlar geriye kalan herşeyleri aynı nerdeyse

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ace daha iyi
arasındaki farklar ace 5mp kamera ve ekranı gorilla glass , ekranı 3.5 inç
farklar bunlar geriye kalan herşeyleri aynı nerdeyse
ekranı daha büyük ve çözünürlüğü aynı ... çoğu kişi ace'nin görüntü kalitesinin düşük olduğunu söylüyor mantıken de öyle :( of kafam çok karışık yaf

inanc609

Üye

ace gio'dan üstün değil mi?

Tanıdığım biri Gio'yu kullandığı ve memnun olduğu için onu önermiştim sana. Ace'ı araştırdım şimdi biraz,dediğiniz gibi Ace daha üstün Gio'dan. Kamera,ekran büyüklüğü falan olarak Ace önde görünüyor. Görüntüğü yoğunluğu olarakta Gio üstün gibi. Ama daha çok telefonu araştırmanda fayda var hocam.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ace Gio'dan üstün fakat fiyat farkı o üstünlüğe değmez. Gio almak daha mantıklı.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Ace Gio'dan üstün fakat fiyat farkı o üstünlüğe değmez. Gio almak daha mantıklı.
işin fiyatında değilim aldımı bir sefer almak istiyorum 5800 gibi olmasın istiyorum müzik dinlerken bile menü de kasılan telefona telefon demem ben siyah-beyaz ekran telefon kullanmak bile kasıntıdan iyidir.
işte bi ace'in pixelleri kafamı karıştırıyor :(

• Beğen
Tepkiler: klongs
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam huawei elimde var çok temiz çizik bile yok herşeyi tastamam düşünürsen irtibata geçeriz...onun dışında sıfır alacağına sıfıra yakın xperia neo V bulabilirsin biraz zor ama düşürürsün ben hiç açılmamış kutusunda 600 lira'ya almıştım..
arkadaşlar bugün 5800'ımı garantiye verdim 15 gün sonra gelince satacağım yeni bir ANDROİD alacağım, 400-600'arası lütfen 600'ün üstünü önermeyin. Ayrıca Huawei x5'de demeyin yok piyasada! Önerilerinizi bekliyorum lütfen en sorunsuz telefonu sayenizde bulmak istiyorum

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
hocam huawei elimde var çok temiz çizik bile yok herşeyi tastamam düşünürsen irtibata geçeriz...onun dışında sıfır alacağına sıfıra yakın xperia neo V bulabilirsin biraz zor ama düşürürsün ben hiç açılmamış kutusunda 600 lira'ya almıştım..
saol kardeşim de 2. el telefon kullanamam ben ya :)mne kadar ki inceden merak ettim

tempestshine

tempestshine

Üye
Ace çok sorunlu diyorlar.Galaxy Gio almanı öneririm :oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim xperia neo V gibi bir cihaz'ı 600 aldım ve galaxy gio falan ezer geçer fakat belirtmek isterim ya hiç kullanılmış ya da 1haftalık cihaz düşrebilirsin..ve ben her zaman 2.el aldım ve hep kar ettim :)
saol kardeşim de 2. el telefon kullanamam ben ya :)mne kadar ki inceden merak ettim

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Ace çok sorunlu diyorlar.Galaxy Gio almanı öneririm :oke:
teşekkürler ;) şu anda 3 ürün var kafamda ace+gio+walkmanlive
gionun video kaydı vasat...
ace sorunlu diyenler var, pixel düşük...
walkman güzel ama fiyat fazla biraz...
of ne sorunlu iş telefon seçmek ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt