Önerilerinize ihtiyacım var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahreneit

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerinize ihtiyacım var :)
iyi gunler arkadaşlar. Dün galaxy s imi odin ile jpyden jvh gingerbreada gecirdim. Bayaği memnundum ama wi wifi ile internete girmeye calistiğimda girmedi. Jpy de de oluyordu ama taraniyor derken bağlan dedigimde bağlaniyordu. Neyse biraz araştırdım adslin güvenliği yuzunden oluyor dediler wpave wpa 2 ile korunuyor adsl. Wep ya da wpa 2 yap dediler yaptim ama bi sefer bilgisayar baglanamadi. Sonda js8e geciyim madem dedim yukledim odin ile açtım almanya versiyonuymus icinde birkac farkli uygulama daha var silinmeyen.ayrica galiba battery drain sorunu var fisi cektim birden %97 ye dustu, aslinda battery drain ne tam olarak bilmiyorum. Simdi yardiminiz lazim jvh mi js8mi ? Jvh nete girmiyor js8 de garip silinmeyen uygulamar var js8i root edip uygulamari silmek ya da jvh internet olayini duzeltmek sizce? Kafa yordum ama :D

kol@j

kol@j

Üye
wep şifreyle telefonun giriyorsa sorun yok

çünkü bilgisayarını da wep şifreye göre ayarlayabilirdin...

PC ile bağlanırken WEP paylaşılan'ı seçerek Wep şifreyi girebilirsin...

fireman87

fireman87

Üye
Sen biraz aşmışsın hocam kendini, ne zorun vardıda daha tam sürüm ginger bread çıkmadan onu yükledin.. ama bence js8'i yüklemelisin o uygulamalarda kalsın bişey olmaz. :ehe

fahreneit

Üye
    Konu Sahibi
jvh orijinal zaten? haftasonu js8 jvo ve jvh romlarını paylaşacağım isterseniz yükleyip bakın, gingerbread bir ara kiesten online olup sonra çekmişlerdi ya, sanırım o zaman samfirmware yedeklemiş, orda var orijinali. hem sorun olursa problem olacağını sanmıyorum :ehe

----------Eklendi @ 12:41:11 ---------- Yazıldı @ 12:39:01 ----------

wep şifreyle telefonun giriyorsa sorun yok

çünkü bilgisayarını da wep şifreye göre ayarlayabilirdin...

PC ile bağlanırken WEP paylaşılan'ı seçerek Wep şifreyi girebilirsin...

aslında modem olaylarından pek anlamıyorum, wep şifresinin aynı kalmasını istiyorum ama 123456789 bigi bir şifre olması gerekiyor diyor. wifi ziaten sadece uygulama yuklemek için lazım bana :D

kol@j

kol@j

Üye
WEP şifre sistemi

1234567890 ABCDEF

bu karakterlerden oluşacak bir şifre olmalı

fahreneit

Üye
    Konu Sahibi
hmm karışık yapabilir yani ortaya:ehe

berkcombil

Üye
İlla ki Froyo kullanacağım diyorsan samfirmware.com'da Turkish başlığı altında olan 2.2.1 sürüm numaralı romu indirmeni öneririm.Bu roma sppedmodfroyo kernelini atıp gerekli lagfix işlemlerini de yaptıktan sonra telefonunu sorunsuz kullanabilirsin.:oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Hort :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt