Önerileriniz...

Sponsorlu Bağlantılar

LeoScart

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni alacağım telefon hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. Kafamda 2 telefon var. Biri Asus zenfone 6 digeri ise LG G3 Stylus. Ama sırf oyun için alacağım. Dark Avanger yada Darkness Reborn türü oyunlar için hangisini önerirsiniz. Asusta 2 gb ram var ama kasma yapar dediler intel işlemci oldugu için. LG G3 dedi cogunluk. Sizce bu oyunlar hangisi daha cazip? Bu 2 oyunu bu telefonlardan birinde oynayanların yardımlarını bekliyorum . Bu arada foruma yeni üye oldum yalnış yere açmış olabilirim konuyu kusura bakmayın. Teşekkür ediyorum şimdiden.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Öncelikle hoşgeldin kardeş. Evet konuyu cep telefonu-genel bölümüne açsaydın daha fazla yorum alabilirdin ama olsun buradan da alırsın. Önerine gelince g3 zenfone 6'nın yanında sönük kalıyor, intel işlemci gözünü korkutmasın, ben de zenfone 5 var hiç sorun yaşamadım oyunlarda, işlemlerde vs vs. Benim önerim kesinlikle zenfone 6 olur, pişman olmazsın :emzik:

• Beğen
Tepkiler: samsunlu1907fb

LeoScart

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam. Sırf şu lanet Dark Avanger oyunu için alıcam kasma yapar diyorlar bende zenfone 6 düşünüyorum. Rami ve bataryası hoşuma gitti ama bilmiyorum.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Aramıza hoş geldin :tebessüm:

LG G3'te Mediatek MT6582M Quad-core 1300MHz işlemci bulunduğu için uygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Zenfone 6 A600CG modelinde tekil çekirdek işlemci hızı daha fazla olsa da, G3 Stylus modeli 4 adet işlemci çekirdeği bulundurduğundan, daha yüksek bir işlem gücüne sahip (Çok çekirdekli mimariyi destekleyen uygulamalar için geçerli bir önermedir. Tüm uygulamalar bu çoklu çekirdek yapıyı desteklemezler).

Kısacası, G3 ile
ZenFone 6 arasında söylediğim gibi işlemci hızı ve küçük hatlara (boyutlara) sahip sadece.

Bana kalırsa ZenFone 6 almak her yönden daha mantıklı.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Şu grafik işlemcisinin; PowerVR SGX544MP2 (Zenfone 6), bu grafik işlemcisine; Mali-400MP2 (G3 Stylus) oranla daha iyi performans verecektir. Kasma olayına gelince de hiç sanmam kasma olsun

LeoScart

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatları eşit zaten. Zenfone 6 2 GB ram vermekle güzel yapmış. Oyun FPS oldugu için düşündürüyor.
Teşekkür ederim yardımlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Rica ederiz