öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
öneri
Bence forumda KnightOnline Bölümünün geliştirilmesi lazım .
Neden ?

(ismi vermiyorum)

X forumu bu oyun sayesinde ayakta duruyor ve bende bu forumu X forumunu takip ediyorum .
Bundan 3-4 hafta önce X forumu admini forumun cok yüksek derecede yavaşlamasından sonra
Knight Online bölümünde şöyle bir konu açtı :

KONU BAŞLIĞI: [
birkaç gündür yoğun saatlerde yavaşlığın sebebi]

son birkaç gündür özellikle yoğun saatlerde forum oldukça yavaş, bunun sebebi knight online, oyun birkaç gündür kapalı ve onbinlerce ko oyuncusu, oyundaki gelişmeleri öğrenmek için sürekli forumu yeniliyor, mesela dün 1.2 milyon yenileme yapmışlar, belki bugün 1.5 milyonu da geçmiştir
ko'culara Allah sabır versin, biraz çıkıp dışarı hava alsınlar diyeceğim, hava da soğuk

küçük bir rakam değil , büyükde değil ama bence biraz geliştirilir ise forumun poulerliğinin dahada
yükseleceğine eminim . Ve bu bahsettiğim X forumunda oyunda anlık bir gelişme anında foruma yansıyor saçma
gelebilir bunu sadece KnightOnline oyuncuları bilir . Clan Character vb. tanıtım , character , item alım satım vb. cok
katkısı bulunur eminim ve bu sadece bi öneri arkadaşlar . Yazım yanlışı vb. olduysa k.bakmayın . İyi forumlar .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bölümün geliştirilmesi için neler önerirsiniz?

HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Knight Online bölümü forumumuzda Coklu Online oyunlar bölümünde bulunmakta yani ulaşmak biraz zor X forumu bu üye artışını fark etmişki adamlar direkt olarak foruma bu bölümü açmışlar knight online diye .
Şöyle ufak bir resim de atayım

Burda linke dikkat edelim direk olarak forumda bu bölüm bulunmakta yani alt bölüm olmaktan kurtarmışlar bu bir miktar gelişmesini sağlaycaktır . Kendi fikrim . En basit yöntem . Forum ismini fotografta elimden geldiğince temizledim kalan yer var ise k.bakmayın reklam olmasın . İyi forumlar .

Kayahan14

Kayahan14

Üye
ben linki anladım ayrıca x forumu demen çok kibarca olmuş :kıskıs:
oyunlar bölümüne açılabilir aslında

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o site knight ile ayakta duruyorsa (sizin deyiminizle) bu sitede teknoloji ile ilgili konularda örneğin cep telefonları gibi konularda ayakta duruyor tabiki sadece buna bağlı değil konu dışı olsun birçok konu ile ilgili bölümler var haber köşesinden futbol köşesine kadar o sitede bu kadarını bulabilirmisiniz ? Ayrıca sitede knight ile ilgili konu bile açılmıyor ilgili bölümde yöneticiyim ama pek talep yok bu oyuna örneğin metin2 bölümü var ama knight yok eğerki siz ve sizin gibi düşünen üyelerimiz varsa özgün konularla birşeyler ortaya koyarsınız pc oyunları bölümünde bizde bakarız talep var diğer yönetici arkadaşlarla da konuşur gerekirse oraya o şekilde bir başlık oluşturabiliriz uygun görüldüğü takdirde. Mesela siz ve sizi destekleyen üyeler olur ve orası talep görürse olur tabi.

Mesela ben desemki x sitesi futbol oyunu ağırlıklı (pes, fifa gibi) konularla ayakta duruyor biz de yapalım onlar gibi desem olurmu olmaz ama ama bu konularla ilgili konuları açmak içinde gerekli bölümde var ama tabi ilgi gördüğü takdirde daha da özelleştirilip onlara da başlıklar yapılabilir. Bu şekilde düşünün yine de değerli görüşleriniz teşekkür eder iyi forumlar dileriz :)

murat.122a

murat.122a

Üye
açısa güzel olur

HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
o site knight ile ayakta duruyorsa (sizin deyiminizle) bu sitede teknoloji ile ilgili konularda örneğin cep telefonları gibi konularda ayakta duruyor tabiki sadece buna bağlı değil konu dışı olsun birçok konu ile ilgili bölümler var haber köşesinden futbol köşesine kadar o sitede bu kadarını bulabilirmisiniz ? Ayrıca sitede knight ile ilgili konu bile açılmıyor ilgili bölümde yöneticiyim ama pek talep yok bu oyuna örneğin metin2 bölümü var ama knight yok eğerki siz ve sizin gibi düşünen üyelerimiz varsa özgün konularla birşeyler ortaya koyarsınız pc oyunları bölümünde bizde bakarız talep var diğer yönetici arkadaşlarla da konuşur gerekirse oraya o şekilde bir başlık oluşturabiliriz uygun görüldüğü takdirde. Mesela siz ve sizi destekleyen üyeler olur ve orası talep görürse olur tabi.

Mesela ben desemki x sitesi futbol oyunu ağırlıklı (pes, fifa gibi) konularla ayakta duruyor biz de yapalım onlar gibi desem olurmu olmaz ama ama bu konularla ilgili konuları açmak içinde gerekli bölümde var ama tabi ilgi gördüğü takdirde daha da özelleştirilip onlara da başlıklar yapılabilir. Bu şekilde düşünün yine de değerli görüşleriniz teşekkür eder iyi forumlar dileriz :)

Haklısın hocam da . Alttada bir arkadaş açılsa iyi olur demiş . Açıldığında talep olacağını ben düşünüyorum şahsen . Çünkü herkesin KO için takıldığı o forum maxicep ten kat kat daha düşük seviyede burası daha kaliteli , görsel olarak daha zengin bi forum .

- - - Eklendi - - -

ben linki anladım ayrıca x forumu demen çok kibarca olmuş :kıskıs:
oyunlar bölümüne açılabilir aslında

O geldi direk aklıma reklam olamasın diye onu yazdım bende direk
:pro:

murat.122a

murat.122a

Üye
video izleme bölümü açılsa youtube tarzı

HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Haklısın hocam da . Alttada bir arkadaş açılsa iyi olur demiş . Açıldığında talep olacağını ben düşünüyorum şahsen . Çünkü herkesin KO için takıldığı o forum maxicep ten kat kat daha düşük seviyede burası daha kaliteli , görsel olarak daha zengin bi forum .

- - - Eklendi - - -

O geldi direk aklıma reklam olamasın diye onu yazdım bende direk
:pro:

haklısın zaten her forumu ayakta tutan bir konu vardır zaten örneğin counter oynamak için onun yoğun olduğu forum var pes-fifa serileri için bir forum var mesela bizde de zaten her konu için konu açılacak bir bölüm var baktınız uygun başlık yok konu dışı var orda her konu açılabilir ama tabi eğer pc oyunu hakkında birşey açarsanız daha çok yardım almanız için pc oyunları bölümüne açmanız iyi olur.

Joker.

Joker.

Üye
O site genel bir site ama burası Cep telefonları ağırlıktı bir site örneğin t*c.com pes üzerine bir site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt