Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 153
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Öneri
Bütün Forumlar'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Bölümü Var Bizim Sitemizde Neden Yok Arkadaslar..!
__Midas__
Üye
iyi olur aslında kaynak niteliğinde olur değişik fotoğraflar,videolar,ses kayıtları falan elinde olan paylaşır.
Silinen Üye 153
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet ben elimden gelen herseyi yaparım
a21a
Emekli Yönetici
Güzel olur..
EaSy_As_LiFe
Üye
ben ödev hazırlarken baya bişey biriktirmiştim.Hem okuyan arkadaşlar var arımızda onlar içinde güzel kaynak olabilir.
HuMuRGaN
Üye
çok iyi olur
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Öneriniz En kısa zamanda değerlendirip cevap verilecektir..
MaxiCep.Com Yönetimi
ChavRash
Emekli Yönetici
Yeni bölüm oluşturmak yerine, konu dışı bölümünde yeni bir alt forum oluşturulabilir.
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Alt forum değilde olursa bir üst konu olur orada paylaşımlar yapılır.. Alt bölüme ayırınca iyi olmuyor açıkçası..
crazy_amigo06
Üye
superrrrrrrrrrrrrrr olur katkımda olur arkadaşlar tarihimizi bilmeyen ccok arkadaşımız var resimler yazılar açalım lutfen
üstteki linkte 6. mesajda önerimi yapmıştım ama sanırım yönetimin dikkatini çekmedi. linkte de belirttiğim gibi elimden geldiğince yardımcı olurum böyle bir bölüm açılırsa!
Silinen Üye 153
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Açılıcak İnşallah
yitik savaşçı
Üye
Açılsın tabi... Bugüne kadar açılmadığı kabahat...
FrontmaN
Üye
Açılırsa konular genişlemiş olur.Sınırları aşmalıyız. Sağlık bölümü bile var.
BOSCH
Üye
açılsın tabi mükemmel olur
Haberci
Üye
Atatürk köşesi ne az kaldı...Son rütuşlar...Biraz daha sabır...