ismail Üye dragonmet' Alıntı: ben duyuyom ayrıca telim hiç kasılmıyo Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm Neyse tekrar oha
dragonmet' Alıntı: ben duyuyom ayrıca telim hiç kasılmıyo Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı be gülüm Neyse tekrar oha
dejavu178 Üye İsmail' Alıntı: Rica ederim Kolay gele Ben operada 2 hata alıyom çok fazla takılınca arada donuyo bide kopylaarken bazu yerlerde boşluk kalıyo arada Genişletmek için tıkla ... Bende bi linke tıkladığımda önceden girdiğim alakasız bir sitenin linki açılıyor. Mesela bu başlığa girerken facebook'ta bakmış olduğum bi fotoğraf açılıyor. Çok ilginç bi durum.
İsmail' Alıntı: Rica ederim Kolay gele Ben operada 2 hata alıyom çok fazla takılınca arada donuyo bide kopylaarken bazu yerlerde boşluk kalıyo arada Genişletmek için tıkla ... Bende bi linke tıkladığımda önceden girdiğim alakasız bir sitenin linki açılıyor. Mesela bu başlığa girerken facebook'ta bakmış olduğum bi fotoğraf açılıyor. Çok ilginç bi durum.
ismail Üye Praet0r2' Alıntı: oupeng kullan Genişletmek için tıkla ... Hocam bende oupengte face,twitter girmiyo. mod kullandığım zaman giriyodu hepsine.
Praet0r2' Alıntı: oupeng kullan Genişletmek için tıkla ... Hocam bende oupengte face,twitter girmiyo. mod kullandığım zaman giriyodu hepsine.
dejavu178 Üye www.maxicep.com/symbian-s60v3-web-b...mbianos9-x-unsigned-6-607874.html#post5186187 Burdan indirdim çalışıyor.
www.maxicep.com/symbian-s60v3-web-b...mbianos9-x-unsigned-6-607874.html#post5186187 Burdan indirdim çalışıyor.
ismail Üye dejavu178' Alıntı: www.maxicep.com/symbian-s60v3-web-b...mbianos9-x-unsigned-6-607874.html#post5186187 Burdan indirdim çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Bendekide çalışmakta - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: bizim bahsettimiz farklı Genişletmek için tıkla ... Güzel bi sitedi. Açılır inş.
dejavu178' Alıntı: www.maxicep.com/symbian-s60v3-web-b...mbianos9-x-unsigned-6-607874.html#post5186187 Burdan indirdim çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Bendekide çalışmakta - - - Eklendi - - - Praet0r2' Alıntı: bizim bahsettimiz farklı Genişletmek için tıkla ... Güzel bi sitedi. Açılır inş.
Mücahit G Üye Bende gösterirdim programları da bazı programlar sitede yasak. Han.dler falan. O yüzden gösteremiyorum.
Bende gösterirdim programları da bazı programlar sitede yasak. Han.dler falan. O yüzden gösteremiyorum.