Öneri İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spritz

Üye
    Konu Sahibi
Öneri İstiyorum
Maksimum 400 tl ye 0 android bir telefon onerısı ıstıyorum butcem kısıtlı ogrencılık :( onerınız varmı arızalı bir şey istemıyorum dayanıklı olsa iyi olur :) teşekürler

lordufuk

lordufuk

Üye
Bütçe biraz daha zorlaman lazım o fiyata android tel biraz zor

spritz

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar daha zorlamam lazım 400 varsa ıyı olur aslında ama :D önerebılecegın varmı pekı galaxy y arızalı bı telefon sanırım

Kerim.

Kerim.

Üye
Onermem ama gio var o fiyata.

- - - Eklendi - - -

Yada maxiplus daha iyi.onu tavsiye ederim.

codblackops2

codblackops2

Üye
biraz daha arttırda galaxy ace al bari

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ace alma ace diye ace i alırsın pişman olursun turkcell t20 maxiplus ya da gio al

spritz

Üye
    Konu Sahibi
minimum kalıtelı ve dayanıklı bır telefon icin :( en az ne kadar para vermem lazım

Kerim.

Kerim.

Üye
589

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
minimum kalıtelı ve dayanıklı bır telefon icin :( en az ne kadar para vermem lazım

hocam 400 tl demişsin. 499 tlye maxiplus 5 var. sınıf arkimde var. 3310 mübarek dayanıklılık konusunda. telefonu günde 10 kere yere düşürüo. bi çizik bile yok telefonunda. okul açilinca foto çeker yolarim :D

- - - Eklendi - - -

bu arada ace önermişler. sakın öyle bi hata yapma :nono: görünüş olarak güzel bir telefon ama bide arayüzüne ve hızına bakınca iflah olmaz telefonlardan.

Kerim.

Kerim.

Üye

hocam 400 tl demişsin. 499 tlye maxiplus 5 var. sınıf arkimde var. 3310 mübarek dayanıklılık konusunda. telefonu günde 10 kere yere düşürüo. bi çizik bile yok telefonunda. okul açilinca foto çeker yolarim :D

- - - Eklendi - - -

bu arada ace önermişler. sakın öyle bi hata yapma :nono: görünüş olarak güzel bir telefon ama bide arayüzüne ve hızına bakınca iflah olmaz telefonlardan.

439 oldu maxiplus5:D

spritz

Üye
    Konu Sahibi
kimse alma demiş ama ben bi tanıdıgım dolayısıyla galaxy ace 0 garantı dahil 450 tl ye indi cidden kötü bir telefonmu kafam karıstı

restmod

restmod

Üye
500e xperia tipo yada 320 ye general mobile fox oneririm gm fox klavyeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt