Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri İstiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spritz
Üye
Konu Sahibi
Öneri İstiyorum
Maksimum 400 tl ye 0 android bir telefon onerısı ıstıyorum butcem kısıtlı ogrencılık onerınız varmı arızalı bir şey istemıyorum dayanıklı olsa iyi olur teşekürler
lordufuk
Üye
Bütçe biraz daha zorlaman lazım o fiyata android tel biraz zor
spritz
Üye
Konu Sahibi
ne kadar daha zorlamam lazım 400 varsa ıyı olur aslında ama önerebılecegın varmı pekı galaxy y arızalı bı telefon sanırım
hocam 400 tl demişsin. 499 tlye maxiplus 5 var. sınıf arkimde var. 3310 mübarek dayanıklılık konusunda. telefonu günde 10 kere yere düşürüo. bi çizik bile yok telefonunda. okul açilinca foto çeker yolarim
- - - Eklendi - - -
bu arada ace önermişler. sakın öyle bi hata yapma görünüş olarak güzel bir telefon ama bide arayüzüne ve hızına bakınca iflah olmaz telefonlardan.
hocam 400 tl demişsin. 499 tlye maxiplus 5 var. sınıf arkimde var. 3310 mübarek dayanıklılık konusunda. telefonu günde 10 kere yere düşürüo. bi çizik bile yok telefonunda. okul açilinca foto çeker yolarim
- - - Eklendi - - -
bu arada ace önermişler. sakın öyle bi hata yapma görünüş olarak güzel bir telefon ama bide arayüzüne ve hızına bakınca iflah olmaz telefonlardan.