aleranol
Üye
Bence one alinacak en iyi telefon.
Isı olayina katilmiyorum. Ben not2 ve one da ayni oyunu actim evet one hizli isiniyor ama sicaklik bir yerden sonra sabit kaliyor. Ve bu el yakmiyor. Not2 ise 2dk sonra ayni sicakliga geliyor ama gittikce artiyor ve normal oynamadan sonra el yakabiliyor.
Ayrica hafizasi da gayet yeterli.
Pilini ise uzun kullanamadigim icin test edemedim. Ancak izlenimlerime gore o da yeterli
Xperia Z Ultra çıkarsa onu al! Tabi bide ekran sana büyük gelmese
Xperia Z Ultra bugüne kadar çıkmış en iyi donanımını ve işlemcisi olan tel. Seni pişman etmese gerek
Kardeşlerim Sonuç olarak Sizce verilen çok paranın çöpe gitmeyeceği telefon hangisi ?
Bazı s4 kullanıcıları one'ı alsaydım keşke diyor bazı one kullanıcılarıda s4'ü alsaydım keşke diyor.
S4 ve Htc One
Bazı s4 kullanıcıları one'ı alsaydım keşke diyor bazı one kullanıcılarıda s4'ü alsaydım keşke diyor.
Sizdede bu ikilem oldumu?
İnternette yayınlanan bazı inceleme videoları vardı iki telefonun iyi ve kötü yönlerinden bahsediyordu ama ben bile işin içinden çıkamamıştım,x özelliği güzel derken diyerinde daha güzel yapılmış dedim
Hayır olmadı açıkçası. 2 cihazı alanda memnun olur bana göre tabi ihtiyaçlarına göre seçerse. One'ın sesi dışında beni etkileyen bir özelliği olmadı. Arayüzünü beğenmedim. Kamerası düşük ışıkta iyi ama 4MP. 4.7 inç olmasına rağmen önünde hoparlör olduğu için S4 ile aynı boyuta ulaşmış.
S4 ise ince ve hafif yapısı çok iyi. 5 inç olmasına rağmen çok büyük değil. DDR3 ram mevcut. Yazılımsal özellikleri daha fazla. Güncelleme desteği zaten sorunsuz olacak. Kısaca bu yüzden S4 seçtim ve memnunum. HTC One kötülemiyorum kesinlikle sağlam telefon gidin inceleyin ona göre kararınızı verin.
Benim olumsuz gördüklerim; Kamerası 4 MP ama düşük ışıkta iyi çekiyor. Kasa alüminyum olduğu için ısıyı daha fazla hissedebilirsiniz. Kart girişi yok. Batarya performansı çok iyi değil şuan için.
Megapixel değilde 4 ultrapixel diye duymuştum
Htc'nin ne gibi kötü özellikleri var . Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?