önerdiğiniz akilli telefon hangisi ?

aleranol

Üye
Bence one alinacak en iyi telefon.
Isı olayina katilmiyorum. Ben not2 ve one da ayni oyunu actim evet one hizli isiniyor ama sicaklik bir yerden sonra sabit kaliyor. Ve bu el yakmiyor. Not2 ise 2dk sonra ayni sicakliga geliyor ama gittikce artiyor ve normal oynamadan sonra el yakabiliyor.
Ayrica hafizasi da gayet yeterli.
Pilini ise uzun kullanamadigim icin test edemedim. Ancak izlenimlerime gore o da yeterli

Tepkiler: ANIL
Xperia Z Ultra çıkarsa onu al! Tabi bide ekran sana büyük gelmese
Xperia Z Ultra bugüne kadar çıkmış en iyi donanımını ve işlemcisi olan tel. Seni pişman etmese gerek

ANIL

Admin

Isı konusu biraz yazılımlarla ilgili. Bazı oyunda fazla ısınırken diğerinde çok az ısınıyor. 32 gb dahili hafıza olduğu için yeterli sadece sd card girişinin olmadığını belirttim. Sonuçta güçlü bir cihaz sunduğu farklılıklar var

Xperia Z Ultra çıkarsa onu al! Tabi bide ekran sana büyük gelmese
Xperia Z Ultra bugüne kadar çıkmış en iyi donanımını ve işlemcisi olan tel. Seni pişman etmese gerek

Ultradan sonra Samsung S4 LTE-A modelini duyurdu. 2.3 GHz S800 ile öne geçti

Konu Sahibi
Kardeşlerim Sonuç olarak Sizce verilen çok paranın çöpe gitmeyeceği telefon hangisi ?

Puck

Üye
Android de orta bir telefon alman seni üzer . Zaten s4 te arayüzde kasma bile yapabiliyor

Konu Sahibi
Htc One 'da karar kılıyorum. Var mı itirazı olan ?

Konu Sahibi
İnanın hiç bir özelliğini bilmiyorum telefonların. Htc one öneri ve arayüzünü beğendiğim için almayı düşünüyorum.

ANIL

Admin
Bazı s4 kullanıcıları one'ı alsaydım keşke diyor bazı one kullanıcılarıda s4'ü alsaydım keşke diyor.
Sizdede bu ikilem oldumu?

Hayır olmadı açıkçası. 2 cihazı alanda memnun olur bana göre tabi ihtiyaçlarına göre seçerse. One'ın sesi dışında beni etkileyen bir özelliği olmadı. Arayüzünü beğenmedim. Kamerası düşük ışıkta iyi ama 4MP. 4.7 inç olmasına rağmen önünde hoparlör olduğu için S4 ile aynı boyuta ulaşmış.

S4 ise ince ve hafif yapısı çok iyi. 5 inç olmasına rağmen çok büyük değil. DDR3 ram mevcut. Yazılımsal özellikleri daha fazla. Güncelleme desteği zaten sorunsuz olacak. Kısaca bu yüzden S4 seçtim ve memnunum. HTC One kötülemiyorum kesinlikle sağlam telefon gidin inceleyin ona göre kararınızı verin.

Tepkiler: nokia_belle
İnternette yayınlanan bazı inceleme videoları vardı iki telefonun iyi ve kötü yönlerinden bahsediyordu ama ben bile işin içinden çıkamamıştım,x özelliği güzel derken diyerinde daha güzel yapılmış dedim
Tabi telefonu kararsız olmayıp,kararlı olup almak her zaman ekstra iyi yönü oluyor,buda zaten severek ve emin olarak aldığınızı gösteriyor

s4'ün bana göre en büyük artısı ekran teknolojisi ve işlemci yönünde çünkü almoled'e gözüm alıştıktan sonra diğer modeller çok farklı gelmeye başladı,htc'nin de + yönü müzikten olmuş bence
Dilerim ki yazılım yönünden yarıda bırakıp,samsung canınızı sıkmaz o kullanıcılar için başlıca sorunlar oluyor

Güle güle kullanın telefonunuzu,iyi günlerde kullanın

aleranol

Üye
one tam bir multimedya canavarı. Önceliklerinizi belirtmeniz daha iyi sonuç doğuracaktır

Şimdi birisi çıkar General Mobile Discovery al der

Tepkiler: 06kubilay06

fk555897

Üye
Daha öncede belirttiğim gibi iPhone 5 al. iPhone'lar koöay kolay değer kaybetmiyor.

Megapixel değilde 4 ultrapixel diye duymuştum

Tepkiler: ANIL
bana hangisini istersin diye sorsalar s4 derim

Htc'nin ne gibi kötü özellikleri var . Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Yazılım guncelleme destegi ve kart girisi olmamasi disinda eksi ozelligi yok bana gore.Ayrica aliminyum isi konusunda daha iyidir kasanin her tarafina dagittigi icin gec isinir.

Konu Sahibi
Verilen 2000 TL'ye yakın parayı hak eder mi bu telefonlar ?