önerdiğiniz akilli telefon hangisi ?

Konu Sahibi
önerdiğiniz akilli telefon hangisi ?
İyi günler ben yeni bir telefon almak istiyorum ama hala karar veremedim. Bütçe 1000 TL civarı. Daha doğrusu bütçe sınırlı değil ama bir telefona 2000 TL vermek istemiyorum. Ama almışkende iyisini alıp daha başımı ağrıtmak istemiyorum telefon konusunda. Sizinde önerilerinizi almak istiyorum. Sizce para verilebilecek en iyi akıllı telefon hangisi ?

1000tl çok riskli bir rakam 2 arada 1 derede bırakır akıllı telefonlarda.
Daha iyisine yönelecekseniz fiyatta doğal olarak yükselecek.
Kullanım tarzına bağlı,sana göre en iyisini seçmek isteklerin doğrultusunda olur tabi en iyisi değilde isteklerini karışılıyabilen aklıllı telefon modelleri var ama bunu genel olarak yazıyorum çünkü isteklerini belirtmemişsin.
1. model s4 ekran genişliği yönünden +,daha geniş istersen note 2
2. model htc one
3.model iphone 5
Bu kadar yeterli heralde, sony z önermiyorum neden dersen darbeleri engelliyen kasası yüzünden dokunmatik cam'ı saydığım diğer dokunmatik cam'ı olan telefonlardan daha kolay çizilir,üst kaplaması yüzünden o da zamanla telefonda hoş olmayan görüntü yapar

Kullanım amacınız nedir? Oyun , sosyal ağlar, internet müzik fotoğraf ? Kriterleri belirtirseniz daha çok yardımcı oluruz.

Akıncı

Üye
biraz daha koy üstüne s3 al

Konu Sahibi
Kullanım amacınız nedir? Oyun , sosyal ağlar, internet müzik fotoğraf ? Kriterleri belirtirseniz daha çok yardımcı oluruz.

Bakın açıkcası ben arayüzünün farklı olmasını istiyorum telefonun. Bu yüzden ıphone almıyorum hoşuma gitmiyor. Kamera önemli farklı bir tasarım arıyorum. Şuan için htc one düşünüyorum ama o da oldukça pahalı. Hiç birşey beğenmezsem htc one alırım ama onun dışıında telefon bakıyorum.

fk555897

Üye
Bence fiyatını hak eden tek telefon iPhone 5.

gkcll

Üye

lg optimus 4x hd tam sana göre fiyatı 950 1000 tl arası çok güçlü bir cihaz

Lumia 920 hiç düşündün mü? Arayüz, kamera ve tasarım demişsin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Febris

Üye
Xperia z yada nexus 4 z alırsan hemen jelatin çekitir

Konu Sahibi
Windows 8 Hoşuma gitmiyor. Açıkcası LG'ye güvenemiyorum. Htc one ve Xperia Z arasında kaldım ama bunların bir alt modelleride olabilir.

messevim

Üye
htc one al bence kardeşim. Tabii Yaklaşık 2.000 lira yi gözden çıkarmak gerek.

S3 alabilirsin 200 Tl daha üzerine koyabilirsen.

ANIL

Admin
Windows 8 Hoşuma gitmiyor. Açıkcası LG'ye güvenemiyorum. Htc one ve Xperia Z arasında kaldım ama bunların bir alt modelleride olabilir.

Htc One ve Xperia Z arasında, Htc One tercih etmeni tavsiye ederim. Xperia Z bir önceki işlemci neslini kullanıyor. S4 Pro 1.5 GHz var. Htc One ise S600 1.7 GHz kullanıyor. 2000 lira verebileceksen Htc One ve S4 arasında tercih yap. iPhone istersen bir sonraki cihazı bekle. 2000 lira fazla geliyorsa S3 al derim

Konu Sahibi
Htc'nin ne gibi kötü özellikleri var . Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

ANIL

Admin
Htc'nin ne gibi kötü özellikleri var . Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Benim olumsuz gördüklerim; Kamerası 4 MP ama düşük ışıkta iyi çekiyor. Kasa alüminyum olduğu için ısıyı daha fazla hissedebilirsiniz. Kart girişi yok. Batarya performansı çok iyi değil şuan için.

Hasand.

Üye
htc one al anı yakala kardeşim telfon gercekten guzel telefon ( keske s4 almasaydım ) secim senin