OnePlus X akıllı telefon bu ay içerisinde sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus X akıllı telefon bu ay içerisinde sunulabilir
OnePlus’dan bu sene bitmeden yeni orta seviye bir akıllı telefon gelmesi bekleniyor.


Akıllı telefon pazarında geçtiğimiz sene ilk modeli ile pazara dahil olan Çin kökenli üretici OnePlus, kısa sürede büyük yol katetti. Geçtiğimiz sene firma ilk ve tek modeli olarak OnePlus One ile pazara giriş yapmış ve bu model, Çin’de ve sonrasında da Avrupa, ABD, Hindistan gibi pazarlarda satışa sunulmuştu.



OnePlus One, büyük bir oranla davetiye usulü olarak satışa sunulmuştu. Buna rağmen oldukça büyük ilgi gören akıllı telefon bu sene içerisinde normal kanallar üzerinden satışa sunulmaya başlanmıştı.

Diğer taraftan firma bu yaz yeni nesil modelini gün yüzüne çıkardı. OnePlus 2 adı ile gelen ikinci model de davetiye usulü satışa çıkarken, dağıtımlar gecikmeli de olsa bir süre önce başlamıştı.

OnePlus daha önce 2015 bitmeden yeni bir model daha pazara sunacağı şeklinde bazı açıklamalarda bulunurken, iddialara göre bu yeni model OnePlus X adı ile gelecek.

OnePlus X gelen bilgilere göre orta seviye olacak ve OnePlus 2’ye göre daha düşük fiyat etiketi içerecek. Yonga seti olarak ise bu modelin Qualcomm’un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 801 yonga setinden güç alacağı belirtiliyor.



Bir süre önce bu modele ait olduğu iddia edilen bazı render görseller de gelirken, cihazın parmak izi tarayıcısı içereceği ve 5″ ekran ile sunulacağı kaydedilmişti.

1GB ya da 2GB sistem belleği ve 8GB ya da 16GB dahili veri kapasitesi ile gelebileceği iddia edilen yeni akıllı telefon yine iddialara göre bu ay içerisinde duyurulabilir.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...fon-bu-ay-icerisinde-sunulabilir-h207321.html
 


Üst Alt