OnePlus X, 220 dolar fiyat etiketi ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus X, 220 dolar fiyat etiketi ile geliyor
aslında gayet güzel bir f/p ürünü olmuş :sirit:


OnePlus’ın yeni akıllı telefon modeli bu ay sonunda resmi olarak duyurulacak.


Bu ay sonuna doğru bir çok firma etkinlikler düzenleyecek ve bu etkinliklerde de yeni modellerin gün yüzüne çıkması bekleniyor. 29 Ekim olarak bu ayı etkinliği için belirleyen firmalardan bir tanesi de OnePlus olmakta ve firma üçüncü modelini gün yüzüne çıkartacak.

http://www.maxicep.com/resim/oneplus-x2.jpg

OnePlus’ın yeni akıllı telefonu firmadan gelen teaser görsellere göre OnePlus X adı ile sunulacağı yorumlanırken, kısa bir süre önce Amazon yeni akıllı telefonu OnePlus Mini adı ile listelemişti.

Bu yeni akıllı telefon OnePlus 2’ye göre daha küçük ekran ile gelirken, donanım özellikleri açısından ise yine yüksek seviyede geliyor. Yeni cihazın fiyatının da 220$ olacağı şeklinde yeni bilgiler ortaya çıktı.

OnePlus X ya da Mini akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Yonga seti olarak ise Qualcomm’un 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 617’ye yer verilecek.

3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak olan akıllı telefon 13MP arka kamera içerecek ve ayrıca ön kamerası da 5MP olacak. Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefonun görselleri de bir süre önce Çin’de TENAA üzerinden ortaya çıkmıştı.

OnePlus X, 220 dolar fiyat etiketi ile geliyor - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: Dj.Refoo


Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
ülkemize Gelir mi ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt