ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
mail felan atsak getirmezmiGM asıl bu telefonu getirsin. Elite de neymiş
Bu telefonun ülkemize geleceğini hiç sanmıyorummail felan atsak getirmezmi
Bu telefonun ülkemize geleceğini hiç sanmıyorum
Tamam sakin.Orada yanılıyorsun arkadaşım.Bu telefon Türkiye'ye gelecek.Oneplus sadece belirlediği 16 ülke ile sınırlı kalmıyor arkadan gelen bir 10 ülke daha var.Keza bu listede başı çeken Türkiye.Daima favori olarak ilk listede adlandırdığımız Amerika ve İngiltere'nin yerini 2.sayfada Türkiye alıyor.Biraz araştıralım ve aynı kelimelerle keza bunu benim açtığım konuda da dile getirdin boş karın ağrısı yaratmasın.
Bakıyorum da artık Çin telefonlarına karşı bir merak görüyorum sende.Şayet hiç haz almadığını ve iyi telefon yapamıyacakları konusunda bir tavrın vardı.Yada bana öyle geliyor olabilir.Ama donanım ve fiyat cezbetmiş olmalı ki gelmesi için ellerini semaya açmışsın.Büyük konuşmamak da fayda var.GM'nin getirme gibi bir lüksü de yok.Firma aracı olmadan satış planlıyor.Bunu istemeside gayet açık ve net.Xiaomi'de olduğu gibi kalitemden birşey eksilmez ama aracıya telefonu teslim edersem fiyatımda sapma yaşanır.Bu benim arzuladığım bir satış politikası değildirmail felan atsak getirmezmi
ilk defa bir çin telefonuna ilgi duydumBakıyorum da artık Çin telefonlarına karşı bir merak görüyorum sende.Şayet hiç haz almadığını ve iyi telefon yapamıyacakları konusunda bir tavrın vardı.Yada bana öyle geliyor olabilir.Ama donanım ve fiyat cezbetmiş olmalı ki gelmesi için ellerini semaya açmışsın.Büyük konuşmamak da fayda var GM'nin getirme gibi bir lüksü de yok.Firma aracı olmadan satış planlıyor.Bunu istemeside gayet açık ve net.Xiaomi'de olduğu gibi kalitemden birşey eksilmez ama aracıya telefonu teslim edersem fiyatımda sapma yaşanır.Bu benim arzuladığım bir satış politikası değildir
ilk defa bir çin telefonuna ilgi duydumdaha önceden doğru çin telefonlarına ilgim düşüktü ama bu telefona acayip bir ilgim oldu nedense gel beni al diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?