Haber OnePlus One için Marshmallow zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
OnePlus One için Marshmallow zamanı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan OnePlus, ilk akıllı telefon modeli olan OnePlus One için Android Marshmallow güncellemesi sunmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta hatırlanacağı üzere firmanın üst seviyese yöneticisi Carl Pei'den gelen bilgiler kısa süre içerisinde sunulacağı şeklindeydi. Beklenildiği gibi kısa süre içerisinde de güncelleme yayınlandı.

Yeni güncelleme Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi olurken, firma bilgileri kendi resmi forumu üzerinden paylaştı. OnePlus One için sunulan bu yeni güncelleme ile bir çok yenilik de gelirken, ayrıca iyileştirme ve geliştirmeler de yer almakta.

OnePlus'ın One modeli 2014'de firmanın amiral gemisinde sunduğu ilk akıllı telefon olurken, ayrıca geçtiğimiz sene de OnePlus 2 ve OnePlus X adında iki akıllı telefon modeli gelmişti.

OnePlus One'ın teknik özelliklerini hatırlarsak eğer, akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve bu ekran 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğe sahip. Yonga seti ise dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 801 olarak belirlenmiş.

3GB sistem belleği içeren OnePlus One, 16GB ve 64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunulmuştu. 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera diğer önemli özellikler olmakta.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
Cyanogenmod adını kullanarak satış yaptı sonra ortaklıktan çıkıp pişman etti. Nexus'ler gibi güya ilk alacaktı :D Forumdaki Google Ceo'su ilyas konuya bekleniyor. (bkz:Gizli Nexus serisi one plus.)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cyanogenmod adını kullanarak satış yaptı sonra ortaklıktan çıkıp pişman etti. Nexus'ler gibi güya ilk alacaktı :D Forumdaki Google Ceo'su ilyas konuya bekleniyor. (bkz:Gizli Nexus serisi one plus.)
Buyrun benim :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Naber

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
İyilik ne olsun aynı şekil devam :)Görmeyeli ne yaptın G4 alcam diyordun V10 almışsın :)
vay vay vaayy iyi takip edemiyorsun bak :)
G4 değil G5 alacaktim vazgeçip v10 aldım
V10 da biraz piyango gibi birşey oldu , ama aklım kaldı V10 da ne yapayım
ama pişman da değilim on numara 20 yıldız.

Luck Star

Luck Star

Üye
vay vay vaayy iyi takip edemiyorsun bak :)
G4 değil G5 alacaktim vazgeçip v10 aldım
V10 da biraz piyango gibi birşey oldu , ama aklım kaldı V10 da ne yapayım
ama pişman da değilim on numara 20 yıldız.

Amiral isminin hakkını veriyor telefon :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Amiral isminin hakkını veriyor telefon :D
Kimine göre vermiyor bana göre iyi, N6P ile 1 ay duramadım, OnePlus One hepsinden daha iyi cyanogen OS farkı
Gerçekten bambaşka
keşke cyanogen ekibi OnePlus 2 içinde yazılım desteği verseydi
oxygen OS iyi tabi ama cyanogen kadar havalı değil

Luck Star

Luck Star

Üye
Kimine göre vermiyor bana göre iyi, N6P ile 1 ay duramadım, OnePlus One hepsinden daha iyi cyanogen OS farkı
Gerçekten bambaşka
keşke cyanogen ekibi OnePlus 2 içinde yazılım desteği verseydi
oxygen OS iyi tabi ama cyanogen kadar havalı değil

Cyanogen tabii ki profosyonel ekip olunca tadı ayrı olur. AOSP'ler içinde cyanogen tek geçerim diğerlerini hiç sevmem. Ben artık boş arayüzden yani saf dedikleri arayüzden sıkıldım. Dolu dolu özellik isterim. V10 da öyle dolu dolu işte. Sanırım tek sıkıntısı şarj olacaktır.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Olsa da alsak valla harbiden parasının hakkını veren nadir telefonlardan

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cyanogen tabii ki profosyonel ekip olunca tadı ayrı olur. AOSP'ler içinde cyanogen tek geçerim diğerlerini hiç sevmem. Ben artık boş arayüzden yani saf dedikleri arayüzden sıkıldım. Dolu dolu özellik isterim. V10 da öyle dolu dolu işte. Sanırım tek sıkıntısı şarj olacaktır.
Kesinlikle
bende sıkıldım boş cihazlardan, V10 daki tek sorun ikinci ekrandaki batarya kullanımı
ben sadece bildirim ekranını kullanıyorum iyi gidiyor şarj

Üst Alt