OnePlus 6'nın Tanıtım ve Satışa Çıkış Tarihi Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6'nın Tanıtım ve Satışa Çıkış Tarihi Açıklandı


OnePlus 6'nın satışa çıkış tarihinin açıklanmasının ardından, merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonun 17 Mayıs tarihinde Hindistan'da ve aynı tarihte Çin'de bir tanıtım etkinliği düzenleneceği resmi olarak duyuruldu. Şirket, tarihin en büyük tanıtım etkinliğini düzenleyeceğini açıkladı. Etkinliğe katılmsk için giriş kuponları, 8 Mayıs 2018 Salı günü yerel saatle 10:00'dan itibaren oneplus.in üzerinden alınabilecek. Lansman etkinliğine katılan tüm hayranlar, süper eklentiler ve özel Marvel Avengers ürünleri ile dolu bir hediye sepetine sahip olacaklar.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OnePlus 6 bildirim sayfası, geçtiğimiz hafta Amazon üzerinde aktif olmuştu. OnePlus ayrıca Amazon Prime üyelerinin Prime Early Access avantajına sahip olduklarını ve OnePlus 6'yı 21 Mayıs 2018'de saat 12:00'den başlayarak özel bir satın alma fırsatını yakalayacaklarını söyledi.

OnePlus 6, 8GB'a kadar RAM, 256GB dahili depolama alanı ve Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile birlikte geliyor. Yeni amiral gemisi, gizleme seçeneği olan bir çentik ve %90 ekran gövde oranına sahip ön yüzü, 3.5 mm kulaklık girişi, Snapdragon 845 yonga seti, Android 8.1 Oreo işletim sistemi, Oxygen OS 5.1 arayüzü ve alcam arka yüzeyi üzerinde beş katmanlı nano kaplama tasarıma sahip olacak. Şirket ayrıca, daha önceki bir tanıtım görselinde akıllı telefonun su ve toz direncinin olacağına işaret etmişti.

Etkinlik Mumbai'de düzenlenecek ve bu etkinliğe katılma şansı olmayanlar adresinden canlı yayını izleyenilecekler.
 

technogamer2345

Üye
Hesaplanalarim sonunda guclu tahminlerime guvenerek telefonun fiyatinin 3749 veya 3799 Tl olacagini dusunuyorum. :)

(Buldugum en guncel konu buydu.)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt