Oneplus 5T'nin Fiyatı Detaylanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Oneplus 5T'nin Fiyatı Detaylanıyor
Oneplus 5T'nin tanıtımına yaklaşık bir haftalık bir süre kaldı ve yeni akıllı telefonun fiyatı hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. OnePlus 5T'nin fiyatı OnePlus 5'e yakın olacak.


O2, uzun zamandır OnePlus'ın partneri olan ile şirket. İngiliz operatörden gelen isimsiz kaynaklar, OnePlus 5T'nin bir önceki model olan OnePlus 5 ile aynı fiyata çıkacağını iddia ediyor.

OnePlus 5'in 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 500£ fiyat etiketine sahip. 64GB dahili depolama alanına sahip model ise yalnızca 10 £ ön sipariş ve ayda 36 £ (şu anda stokta yok, sadece 128GB model bulunuyor) ödemeli bir sözleşme ile satışa sunuldu.

Gelen bu bilgiler, OnePlus 5T'nin fiyatının dünya çapında aynı kalacağını, ancak bunun garanti olmadığını ortaya koymakta. Ayrıca O2 üzerinden gelen bilgilerde, bu yılın başlarında 24+56GB'lık bir OnePlus akıllı telefon sunulacağı iddiaları noktasında da herhangi bir ipucu vermiyor.

Ayrıca, Oppomart üzerinden de OnePlus 5T ile OnePlus 5'in aynı fiyat etiketine sahip olacağına dikkat çeken bilgiler geldi.



Bu arada, duyurusu yaklaşan OnePlus 5T'nin ön ve arka tarafını gösterdiği iddia edilen bir görüntü internete sızdırıldı. Bu görüntünün doğruluğu bilinmiyor ancak Oppo R11s'in üzerinde OnePlus markası olan görüntüsüne çok benziyor. Gerçek ya da değil, bu görüntü yine de OnePlus 5T'nin nasıl görüneceğini çok iyi gösteriyor.

OnePlus 5T'nin resmi fiyat bilgisi, telefon 16 Kasım'da duyurulduğu zaman veya en geç 21 Kasım'da satışa çıktığında kesinlik kazanacak.

 


Üst Alt