OnePlus 3’ün Sızan Görselleri, Yeni Tasarımı Gözler Önüne Serdi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
OnePlus 3’ün Sızan Görselleri, Yeni Tasarımı Gözler Önüne Serdi
Çin merkezli üretici OnePlus’ın yeni akıllı telefonu OnePlus 3’e Air görseller internete sızdırıldı.



Piyasaya sunduğu ilk modelden itibaren büyük beğeni kazanan OnePlus, yeni üst seviye akıllı telefonu OnePlus 3 için hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde şirketin eş kurucusu Peter Louis, verdiği bir röportajda şirketin yeni telefonunun yepyeni bir tasarım anlayışına sahip olacağının ilk bilgilerini vermişti. Üretiminin %90’a yakınının Hindistan’da yapılacağının belirtildiği OnePlus 3’e ait ilk görseller, yeni tasarım çizgilerini de ortaya çıkardı.

Sızan görüntülere yakından göz atacak okursak, OnePlus 3’ün yepyeni bir tasarım diline sahip olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca gelen bilgilere göre şirketin OnePlus 3’te uygulamaya geçeceği yeni pazarlama modelinin de bu tasarımın kullanılmasında etkili olduğu belirtiliyor.




One Plus 3 Sızan Teknik Özellikleri:
  • 5.5-inch Full HD (1920x1080p) ekran
  • 64-bit Quad-Core Qualcomm Snapdragon 820 işlemci
  • 4GB RAM
  • 20 MP Arka kamera
OnePlus 3’ün yan tarafında fiziksel kamera butonu dikkat çekiyor. Bu buton, cihazın üst düzey kamera yeteneklerine sahip olacağı şeklinde yorumlanıyor. Telefonun arka yüzünde çift flaşlı bir kamera var fakat Oneplus 3’ün kamera modülü de yeni tasarıma uygun olarak değiştirilmiş. Ayrıca cihazın alt tarafına göz attığımızda USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacağı görünüyor. OnePlus 2’den tanıdık gelen ön yüzdeki fiziksel butonun aynı zamanda parmak izi sensörüne de ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. Ayrıca OnePlus 3’ün ön yüzünde daha iyi ses kalitesi için bir hoparlör bulunduğunu da ekleyelim.

OnePlus 3'ün tanıtım tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı fakat firmanın Nisan ayında bir etkinlik düzenleyerek yeni akıllı telefonunu tanıtması bekleniyor.




Oneplus 3’ün Sızan Görselleri, Yeni Tasarımı Gözler Önüne Serdi - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaş Değişik İsimler Verin Şunlara One Plus Ne Adamın Aklına Hatice Geliyor :close_tema:
 
JustWatch34

JustWatch34

Üye
Çin malı alınmaz Alsan bile One Plusu ilk 2-3 ay kullanırsın sonra kasmaya başlar "Made İn China” pişmanlıktır
 


Üst Alt