OnePlus 3T ve Huawei Mate 9 Pro hız testinde karşı karşıya geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
OnePlus 3T ve Huawei Mate 9 Pro hız testinde karşı karşıya geldi
Android pazarında geçtiğimiz seneye baktığımızda firmalar tarafından sayısız cihaz sunulduğunu görüyoruz. Özellikle de Çinli firmaların sundukları modeller yüksek satış rakamlarına ulaşırken, amiral gemisi seviyesinde gelen modellerin listede üst sıralarda yer aldığını söyleyebiliriz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geçtiğimiz sene sunulan modellerden birisi OnePlus'un 3T adındaki cihazı oldu. Bu akıllı telefon yine 2016 içerisinde gelen OnePlus 3 modelinin biraz da üst versiyonu olmuştu. Akıllı telefon bir çok ülkede satışa çıkarken, satış rakamları ad firmanın yüzünü güldürüyor.

Diğer taraftan Huawei de Mate 9 modellerini pazara sundu. 5.9" ekranı ile Huawei Mate 9 firmanın büyük ekranlı phablet modeli olurken, bu cihazın 5.5" ve iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu ise Huawei Mate 9 Pro adı ile gelmişti.

OnePlus 3T ve Huawei Mate 9 Pro için yeni bir video geldi. Bu videoda İki üst seviye akıllı telefonun hız açısından karşılaştırıldıkları görülüyor.

Baktığımızda her iki cihazda da 6GB sistem belleği yer alıyor ve yonga seti olarak ise OnePlus 3T, dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden güç alırken, Huawei Mate 9 Pro'da ise firmanın kendisi tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-G71 grafik işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga seti yer alıyor.

Siz de hangi cihazın karşı tarafa göre daha üstün olduğunu videoyu izleyerek görebilirsiniz.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
huawei Görüyonmu Vay Yavrum Vay
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Açıkçası one pluslar şişirilmiş balon gibi gelirdi ama mate 9 da laglar olurken 3t baya başarılı sevdim cihazı. Birde bu 3t cihaz antutu da hile yapıyormuş haberiniz olsun :D
 


Üst Alt