Haber OnePlus 3 yakında "Soft Gold" rengi ile sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 3 yakında "Soft Gold" rengi ile sunulacak
Adı gibi yumuşak bir renk olmuş :bud:

Bu sene firmalar arka arkaya yeni amiral gemisi modellerini pazara sundular ve bu firmalardan bir tanesi de Çinli genç firma OnePlus olurken, bir süre önce firmadan OnePlus 3 adında yeni bir cihaz duyurusu gelmişti. Bu sene başka bir model sunmayı düşünmeyen firma sadece bu yeni akıllı telefonu üzerine yoğunlaşacak.

OnePlus 3, iki farklı renk ile duyurulmuştu. Bu renklerden bir tanesi Graphite olurken, diğeri de Soft Gold olarak geldi. Duyurunun ardından OnePlus, akıllı telefonunun sadece Graphite rengi ile satışa çıkartırken, Soft Gold ise hala satışa çıkmış değil.

Firma yeni bir teaser görsel üzerinden yeni rengi ile OnePlus 3'ün yakında sunulacağına dair ipuçlarını verdi. Bakalım Temmuz ayı bitmeden bu renk de raflardaki yerini alacak mı...

Daha önce OnePlus'ın kurucularından olan Carl Pei, Temmuz ayında Soft Gold'un geleceği yönünde bilgiler paylaşmıştı.

OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde Optic AMOLED ekran ile geliyor. Akıllı telefonun yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içerenQualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

6GB sistem belleğine sahip olan OnePlus 3 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak gelirken, akıllı telefonun arkasında 16MP OiS destekli kamera geliyor ve ön kamerası da 8MP çözünürlük sunuyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.
OnePlus 3 yakında

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sonradan yeni renk çıkaran firmalara gıcık oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177 ve Buğra
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Sonradan cıkan renkler istek üzerine ve sınırlı sayıdadır.
bu kişilerin icinde bende varım ona göre :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
furyzer0

furyzer0

Üye
Oneplus amoled ekran mı kullanıyormuş? Artık listemde

Sent from mTalk using lumia950

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
amoled iyi hoş ama beyaz rengi iyi vermemesi ve renk sıcaklığının çok aşırı olması beni düşündürüyor insan gözünü yanıltıyor :hmmm

furyzer0

furyzer0

Üye
amoled iyi hoş ama beyaz rengi iyi vermemesi ve renk sıcaklığının çok aşırı olması beni düşündürüyor insan gözünü yanıltıyor :hmmm
Hocam siz hangi cihazda kullandınız amoledi benim n8 ve bu cihazımda amoled panel var ikisi de kaliteli 5-6 yıllık n8 cihazımda ne pixel ölmesi ne sararma ne yanma falan oldu mavi pixeller solar diye okumuştum o da olmadı o yüzden lcd şerde siyah görünce midem bulanıyor o derece bir de ben siyah arkaplanlı kullanırım cihazları o yüzden amoled bana daha çok hitap ediyor. Hem fazla canlı gösteriyor derken insan gözünü referans alıyorsunuz da neden inşa gözü? Niye referans o hem ekranlara o kadar parayı güzel göstersin diye veriyoruz ondan fazla canlı göstermesi benim için tercih sebebi aynı zamanda
rahatsız eden tek şey düşük parlaklıkta gri renkleri pembemsi vermesi

Sent from mTalk using lumia950

Son düzenleme:

Üst Alt