OnePlus 2 akıllı telefon saniyeler içerisinde tükendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 2 akıllı telefon saniyeler içerisinde tükendi
Öyle nüfus içinde 30 bin adet çok değil yine de 64 saniye içinde :ehe

OnePlus’ın yeni nesil akıllı telefonuna ilgi üst seviyede devam ediyor…

Akıllı telefon pazarının oldukça genç firmalarından bir tanesi olan OnePlus, geçtiğimiz sene sunduğu ve oldukça ses getiren üst seviye amiral gemisi OnePlus One ile dikkatleri üzerine çekerken, geçtiğimiz günlerde de ikinci nesil üst seviye akıllısı OnePlus 2’nin duyurusunu gerçekleştirdi.

Kısa bir süre önce de OnePlus 2, ön kayıta sunulurken, yeni akıllı telefon için davetiye isteyenlerin sayısı 1 milyonu aşmıştı. Gelen bilgilere göre firma sadece 30.000 adet olarak OnePlus 2’yi satışa sunarken, sadece 64 saniye içerisinde stoklar tükenmiş.

OnePlus 2’nin satışları, firmanın Çin’de yer alan online satış mağazası üzerinden gerçekleştirirken, ikinci parti olarak yeni stokların ise 11 Ağustos tarihinde satışa sunulacağı kaydedilmekte.

Cihazın fiyatına bakacak olursak eğer, 3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ise 2,000CNY ($320/€295) olarak satın alınabilen cihazın 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak versiyonu ise 100CNY daha pahalı olacak.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geliyor. 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 810 yonga setinden güç alan cihaz, ayrı sistem belleği / dahili veri kapasitesi seçenekleri ile geliyor.

Akıllı telefonun arka yüzünde 13MP kamera bulunurken, ön kamerası da 5MP çözünürlük sunmakta. Çift SIM kart desteğine sahip olan cihaz Google Android 5.1 Lollipop tabanlı Oxygen OS üzerinde çalışıyor.

OnePlus 2 akıllı telefon saniyeler içerisinde tükendi - MaxiCep

yeumyang

yeumyang

Moderator
vay be 64 saniyede 30.000 iyi satıyor gelecegi parlak bu firmanın

hikmet366

hikmet366

Üye
Bence güzel cihaz hemde çift sim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tedarik sorunu var. Üretim için eli güçlü değil.

0MG90

0MG90

Üye
Davetiye saçmalığını kaldırmaları lazım

• Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bomba gibi cihaz hiç şaşırmadım.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
işin üc kagıtcıları ise site üzerinden acık arttırma ile satıyor, ebay da en son 1.290 dolara kadar cıktı ilk etap :D
eylül sonuna tüm dünya da satışı gercekleşecek sadece biraz daha beklemek lazım.

üretim merkezi kücük haftada en fazla bir milyon üretebilir, davetiye ise sadece talepleri ve peşindeki geliştiricileri ögrenmek tir zaten amacına ulaşmış oldu ;)
OnePlus 1 cogu kişinin begenisini fazlasıyla cekti, bizim begenimiz ise Sailfish portu sayesinde oldu' cihazı tanıdık
Plus 2 ise tüm dünya ya gercekten biz de varız dedi artık o kadarda olsun, bana nokia yı unutturdu ise bu işte gercekten birsey vardır :D

Emre

Üye
Fikirler değişir, ama özler asla ;)

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Davetiye saçmalığını kaldırmaları lazım
onu bilerek kaldırmıyorlar çünkü satamayacağı kadar cihaz üretip ellerinde kalır zarar ederiz düşüncesi ile böyle yapıyorlar

ilk cihaz çıktığı zaman 100 bin satarız diye düşünüyorlarmış ama one plus one şuan 2m civarı satış yaptı

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
0MG90

0MG90

Üye
onu bilerek kaldırmıyorlar çünkü satamayacağı kadar cihaz üretip ellerinde kalır zarar ederiz düşüncesi ile böyle yapıyorlar

ilk cihaz çıktığı zaman 100 bin satarız diye düşünüyorlarmış ama one plus one şuan 2m civarı satış yaptı
Bu davetiyeleri alanların çoğu zaten satıcılar. Risk almaları lazım yani.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu davetiyeleri alanların çoğu zaten satıcılar. Risk almaları lazım yani.
davetiye sisteminde açık bulan birisi 150bin olan sıralamasını 1500e çekmiş ve sonra açığı bildirmiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Benim davetiye israrla tekrar geldi hafta sonu milano ya gidiyorum isteyen olursa bir veya iki cihaz getirebilirim bilginiz olsun ;)

Üst Alt