Önemli Lütfen yardımcı olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asirans

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Lütfen yardımcı olun
arkadaşlar benim şöyle bir sorunun var telefonum c7 yaklaşık bir ay önce telefonu pc ye taktım ve viris bulaştı tlfona telefon hafızasındaki dosyalrı gizli dosya ve sistem dosyası olarak değiştiren bir virüs bu mesela kamera dosyası gizli dosya olunca yanında birde kamera.exe diye bir dosya oluşuyor....belleyi yükleyince sorun hallolur dedim ama belle yükledikten sonrada aynı sorun devam ediyor...lütfen yardımcı olun dosyalarım sürekli gizleniyor ve bu sorunu bir türlü çözemedim...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Formatı denediniz mi?Önce hafıza kartına sonra telefona format atarsanız çözülür sanırım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
flash atmayı biliyormusun forum çok deteylı şekiçde anlatılan konular var kesin çözüm flash

karadag63

karadag63

Üye
arkadaşlar benim şöyle bir sorunun var telefonum c7 yaklaşık bir ay önce telefonu pc ye taktım ve viris bulaştı tlfona telefon hafızasındaki dosyalrı gizli dosya ve sistem dosyası olarak değiştiren bir virüs bu mesela kamera dosyası gizli dosya olunca yanında birde kamera.exe diye bir dosya oluşuyor....belleyi yükleyince sorun hallolur dedim ama belle yükledikten sonrada aynı sorun devam ediyor...lütfen yardımcı olun dosyalarım sürekli gizleniyor ve bu sorunu bir türlü çözemedim...

arkadaş bence ilk once hafıza kartını telefondan çıkart ve bilgisayardan hafıza kartını biçimlendir ama telefona takma daha sonra da telefona format at fabrika ayarlarına gir yani. sonra yine hafıza kartını takarsın

asirans

Üye
    Konu Sahibi
falsh atmayı bilmiyorum hocam vallahi gına geldi xplorer proğramıyla düzeltiyorum dosyaları anca görebiliyorum format ettım kaç kere olmadı hem telefona hem hafıza kartına bu virüsü temizleyecek bir antivirüz yokmudur acaba???

----------Eklendi @ 16:56:42 ---------- Yazıldı @ 16:55:53 ----------

hocam format at derken fabrika ayarlarınamı döneyim???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hünkarımızın yazdığını uygulayın, sorun düzelir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
falsh atmayı bilmiyorum hocam vallahi gına geldi xplorer proğramıyla düzeltiyorum dosyaları anca görebiliyorum format ettım kaç kere olmadı hem telefona hem hafıza kartına bu virüsü temizleyecek bir antivirüz yokmudur acaba???

----------Eklendi @ 16:56:42 ---------- Yazıldı @ 16:55:53 ----------

hocam format at derken fabrika ayarlarınamı döneyim???

Hani şu yeşil tuş-kırmızı tuş-ses kıs-kamera tuşlarına basılarak atılan format.

----------Eklendi @ 17:03:21 ---------- Yazıldı @ 17:02:16 ----------

Hünkarımızın yazdığını uygulayın, sorun düzelir.

Eyvallah hünkarım:alkis:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Menü tuşu + Kamera tuşu + Ses kısmı tuşu ve Telefonu Açma tuşu sırayla basarak beraber basılı tutun. Açılış ekranı ( el sıkma ekranı ) ve ülke yazısı çıkana kadar bekleyiniz.

Sen hardformat atacaksın arkadaşım.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

asirans

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar hard format atacam inşallah çözülür

SilentOne

SilentOne

Üye
hard at sonra telefonun tekrar güncelle

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yauw sorun çözülür o degilde sen nokiayya bulasıcak virüsü nerden buldun onu çok merak ettim şimdi yaaa

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yauw sorun çözülür o degilde sen nokiayya bulasıcak virüsü nerden buldun onu çok merak ettim şimdi yaaa

Hünkarım bana da 1 kere olmuştu.Malum müzikleri satın almıyoruz.Sitelerden indiriyoruz.Virüslü olabiliyor.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hünkarım bana da 1 kere olmuştu.Malum müzikleri satın almıyoruz.Sitelerden indiriyoruz.Virüslü olabiliyor.

anlıyorum ama arkadas tahminimce hack olaylarından anlamıyor ve bahsettigi virüsde öyle sıradan bişey degil söyledigi şeyleri yapabilmesi için sistem dosyalarına girmesi lazım tabi telefon hackliyse ayrı

asirans

Üye
    Konu Sahibi
cihan hocam dediginizi yaptım hard format attım hafıza kartınıda biçimledim benim ovi haritalar falanda gitti onları nasıl getirebilirim:)))

hardistortion

Üye
önce bilgisayardaki virüsten kurtul

tarxhn

tarxhn

Üye
hafıza kartını pcde nod32 tarat virusu bulup siler

Samet9669

Üye
Spb Yi nasıl buldun 3d versiyonu güzel mi bide nerden nasıl aldın bi yrdımcı olr musun .

asirans

Üye
    Konu Sahibi
hocam bilgisayara o virüs yüzünden format atmak zorunda kaldım:)) ne lanet bir virüsmüş başıma bela oldu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
cihan hocam dediginizi yaptım hard format attım hafıza kartınıda biçimledim benim ovi haritalar falanda gitti onları nasıl getirebilirim:)))
Kardeşim Hünkarımız görünce müdahale edecektir şüphesiz ama o gelene kadar ben sana yardımcı olayım.

Nokia suite ile telefonunuza haritayı ve sesli navigasyon dosyalarını indirin, yada telefonunuzun menüsünde bulunan Harita yükleyiciden Wlan (wifi) ile internete bağlanıp indirin bu kadar.

Sesli navigasyon ayarı;
Yürüyüş Ayarı: Haritalar/Seçenekler/Ayarlar/Haritalar ve Yürüme/Sesli Rehber>Türkçe-sokak adlarıyla,
Sürüş Ayarı: Haritalar/Seçenekler/Ayarlar/Sürüş/Sesli Rehber>Türkçe-kadın olarak ayarlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt