Önemli : Lütfen Okuyun Yardım Ve Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prince of hell

prince of hell

Üye
    Konu Sahibi
Önemli : Lütfen Okuyun Yardım Ve Destek
<span style="font-size:10pt;line-height:100%"> Arkadaşlar;
<span style="color:#FF6666"> Mersin Toroslar Belediyesine bağlı, Selçuklar İlköğretim Okulu&#8217;nun biraz destek ve yardıma ihtiyacı var.</span>

Maddi olarak oldukça kötü durumdaki öğrencilerin yokluklar içinde okumaya çalıştığı bu okulda , okul öğretmenlerinden Nesrin hanımın ifade ettiğine göre teknolojik olarak ellerinde hiçbir imkan yokmuş.

Milli eğitimin geçen yıllarda aldırdığı 8 bilgisayar çalınmış, ve artık ödenek verilmiyormuş. Fen derslerinde kullanacakları mikroskop, yada ders anlatımında faydalanacakları vcdplayer, tepegöz veya projektör aletleri, bilgisayar ve çevre birimleri (yazıcı vs) ve öğretimi destekleyici kaynak kitapları ellerinde yokmuş.

<span style="color:#FF0000">Para yardımı istenmiyor</span>, ama günümüzde teknoloji çok çabuk ilerliyor, hepimizin evinde kullanmadığı eski bir PC veya yazıcı, veya üst modelini aldığımız vcd player tarzı cihazlar vardır. Yada bazı şirketlerde kullanılmayan projektör veya tepegöz cihazları olabilir. Kullanmayanlar o cihazları bu şekilde Eğitime Destek amacıyla bu okula gönderebilirlerse okuldaki öğrenciler ve öğretmenler çok sevinecekler. Maddi açıdan iyi durumda olan ve yardım etmek isteyen arkadaşlar fen derslerinde kullanılmak üzere mikroskop yada kaynak kitap alıp yollayabilirler.

Okul Müdürü: Ahmet KARAKUŞ , GSM : 0505 224 11 70

Öğretmenlerden bu kampanyayı başlatan Nesrin Hanım : 0505 642 26 66

Okul Tel : 0324 321 24 44

Bu Tel&#8217;lardan onlara ulaşabilir ,merak ettikleriniz varsa iletebilir, ve göndermek istediğiniz yardımları onlara bildirip teyit alabilirsiniz.

Şimdiden herkese teşekkürler..</span>
 


Haberci

Haberci

Üye
Konuyu buraya taşımakla iyi ettin _KyRa_ arkadaşım
Arkadaşlarımızın bu konuya ilgi göstereceklerini umuyorum.Teşekkürler...

Not:İlk olarak ben başlıyayım ve kullandığım evdeki VCD player, Asus marka Adsl modem ve printer+scanner+fax cihazlarını göndereceğim.Sizlerin de katkısını bekliyorum.Çam sakızı Çoban armağanı...
Bu vesileyle _KyRa_ arkadaşıma da bu tür bir yardıma öncülük ettiği için teşekkür ederim


Bu arada Okul müdürü Ahmet Karakuş la görüştüm ve 1700 talebenin okutulduğunu ve çoğunluğunun sokak çocuklarının ve yardıma muhtaç çocukların okuduğu bir okul olduğunu ifade ettiler. Gerçekten zor durumda olduklarını ve kullanılabilir okunabilir elinizde ne varsa gönderirseniz değerlendirelebileceğini ifade ettiler.
Açık adres: Ahmet Karakuş
Selçuklar İlköğretim okulu Müdürlüğü Kurdeli mh. 91101 sok. MERSİN
 
prince of hell

prince of hell

Üye
    Konu Sahibi
31 Mart akşamı Nesrin hanımla konuştuğumda bana Haberci arkadaşımızın okul müdürünü aradığını söyledi, kampanyayı ilk başlattığımız gün böyle bir tel almak onları çok duygulandırmış,ciddiye alındığını görmek onları çok sevindirmiş,tüm öğretmenler paylaşıyor bu duyguları,henüz haberci arkadaşımız dışında ilgi gösteren olmadı sanırım,ama ona buradan çok çok teşekkür ediyorum,inanın oradaki çocukların zeka olarak bir eksikleri yokken şanslı yaşıtlarının imkanlarını yakalayamamaları çok üzücü, giysi defter kalem yine en ucuzundanda olsa bir şekilde bulunuyor dedi Nesrin hanım, ama bu tarz imkanlarla onları tanıştırmak onları cok daha ilerilere götürecek öğretimleri açısından,bu çocukların dershaneye gitme imkanları yok,bir şekilde Nesrin hanım ve diğer öğretmen arkadaşlar onlara bu imkanları sunmak istiyor,desteklerinizi bekliyoruz..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt