ÖNEMLİ : Firefox 3.5.2'de Çökme Sorunu Yaşıyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
ÖNEMLİ : Firefox 3.5.2'de Çökme Sorunu Yaşıyor musunuz ?
Arkadaşlar Firefox'un en yeni sürümü birkaç gün önce yayınlandı biliyorsunuz. 3.5.2 sürümünü yükleyip te çökme sorunu yaşayan var mı aranızda. Ben yaşıyorum, sürekli olarak çökmeler oluyor. Özellikle pop-up penceresine izin verdiğimde o pencereyi kapatırken mutlaka firefox çöküyor. McAfee'nin 3.5.2 de virüs uyarısı verdiğini duydum. Umarım bu sürüm başımızı ağrıtmaz. Şu anda 2.0'a mecburen geri dönüş yaptım.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yalnız değilsin Adem...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bugün 2. gün olarak 2 günden beri kullanıyorum... Şuana kadar bir çökme yaşamadım... Umarım yaşamam...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Umarım yaşamazsın , bende 1 kez çökme oldu...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bende de çöktü bide firefox çöktü diye mesaj geldi komiğime gittiydi ie 8e devam dedim sonra

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bende ikinci gündeyim ve her oturumda en az 20-25 sekme ve en az 2,indirilenlerle birlikte 3 firefox penceresi açık ama hiç çökme olmadı.Zaten Firefox'u 2 yıldır kullanıyorum bir kere beta sürümünü yüklemiştim ve sadece o zaman çökmüştü başka çökmede yaşamadım...

ertu55

ertu55

Üye
evet arkadaşlar bende firefoxu yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum 2.0 versiyonundan sonrakilerin hepsinde yaşıyorum bu çökme sorununu buna bir çözüm bulan varsa paylaşsın lütfen

Feel It

Feel It

Üye
Bende ikinci gündeyim ve her oturumda en az 20-25 sekme ve en az 2,indirilenlerle birlikte 3 firefox penceresi açık ama hiç çökme olmadı.Zaten Firefox'u 2 yıldır kullanıyorum bir kere beta sürümünü yüklemiştim ve sadece o zaman çökmüştü başka çökmede yaşamadım...
aynen bi sorun olmadı ama 3.0.10 a göre bu biraz yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt