ÖNEMLİ!!! Emniyet Müdürlüğünden Uyarı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
    Konu Sahibi
ÖNEMLİ!!! Emniyet Müdürlüğünden Uyarı.
LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM...
Terör örgütünün medya siteleri üzerinden yayılan 87 Şehit'imiz var haberlerine itibar etmeyiniz. Haber küllüyen yalandır. Amaç halkı galeyana getirip ordumuzu ve devletimizi zor duruma düşürmektir.

Şu şu telefon numaralarını arayıp jandarma karakollarında ki askerlere moral veriniz türü mesajlara önem vermeyiniz. Amaç santral telefonlarını kitleyip askerlerle irtibatları...... koparmak.

Lütfen böyle olma olasılğı sıfır olan haberleri önce mantık süzgeçinizden geçirip sonra hareket ediniz.

Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah Türkiye Cumhuriyetinin yar ve yardımcısı olsun.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Mehmet

greenmile

greenmile

Üye
Bu açıklamayı emniyet genel müdürlüğü neden yapıyor anlamadım.Askerle polis farklı şeyler

• Beğen
Tepkiler: Burak
anılbaran

anılbaran

Üye
87 oldugu dogrumu kanıt falan vamı la olm vatanımı böldürtmücem lann :@

arslansem

arslansem

Üye
Bunun doğru olduğu da muamma

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
87 Şehit haberinin doğruluğuna asla inanmıyorum açıkcası .
Bunlar ortalığı daha çok germek amaçlı , ortaya atılan astarsız haberler bana göre ...

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
tv8 haber programı vardı sehitler konusuluyordu bir kadın aradı benim oglum cukurcada asker ben aradıgımda anne 87 şehidimiz var dedi ve kadın bunu söyleyip telefonu kapadı.

bende pek ciddiye almadım yalandır falan diye.

----------Eklendi @ 23:52:51 ---------- Yazıldı @ 23:52:28 ----------

ki öyleymiş zaten. :)

serinaga

serinaga

Üye
[sıze=2]tv8 haber programı vardı sehitler konusuluyordu bir kadın aradı benim oglum cukurcada asker ben aradıgımda anne 87 şehidimiz var dedi ve kadın bunu söyleyip telefonu kapadı.

Bende pek ciddiye almadım yalandır falan diye.
[/sıze]

[sıze=1]----------eklendi @ 23:52:51 ---------- yazıldı @ 23:52:28 ----------[/sıze]

[sıze=2]ki öyleymiş zaten. :)[/sıze]

yapma yaw ???

Burak

Üye

arayan izleyici bunları söyledikten sonra telefona bir yetkili bağlandı ve kesinlikle 87 şehidimiz yok dedi yalanladı ve yalanmış zaten eğer açıklamaya bakıcak olursak.

----------Eklendi @ 00:25:02 ---------- Yazıldı @ 00:24:31 ----------

bende hiç inanmamıştım zaten

fnldstntn

Üye
Bunlar ulkde isyan cikarip ulkeyi bolmek isteyenlerin uydurmalari...

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Fazla temiz insanlarımız var.Misal internet satış sitesine ''sizi uyarmak için bu ilanı açtım'' diye bir açıklama yapıyor.
Bir başkası da daha halen kaça satıyorsunuz,en son kaç olur diyor.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Asılsız haber bunlar yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt