Önemli Bir Sorunum Var Lütfen Yardım Arkadaşlar :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli Bir Sorunum Var Lütfen Yardım Arkadaşlar :(
İyi günler, iyi forumlar arkadaşlar, az önce yeni mesajlar butonuna baktım ve ilgi çekici bişey bulamadım , dedim profilime bir bakayım bir baktım ne göreyim , Şu anki aktifliği yazan yerde eklenti indiriyor yazıyordu , halbuki ben bu gün hiç öyle bir konuya girmedim ve eklenti indirmedim, ya benim üyeliğim mi başkası tarafından biliniyor, ya biliniyordu ama çok önceden şifremi güvenli bir şekilde değiştirmiştim, lütfen yardım edin , ben şu an Wi-fi ağından Opera Mobile ile giriyorum, lütfen bakarmısınız , başka IP ile girilmiş mi ama saat dilimi şimdi olarak kabul edin , çünkü olay şimdi yaşanıyor lütfen.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bende de oluyor öyle ... Adem abinin imza konusunda gözüküyorum sürekli :ehe hatta dün söylemişti adem abi bana seni ne zaman görsem bu konudasin gibi bir cümle kurmuştu tam hatırlamıyorum şimdi ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende de oluyor öyle ... Adem abinin imza konusunda gözüküyorum sürekli :ehe hatta dün söylemişti adem abi bana seni ne zaman görsem bu konudasin gibi bir cümle kurmuştu tam hatırlamıyorum şimdi ...

Aaa evet bende o konuda görünüyordum :ss
Ödüm patladı bir an :ehe
Gerekli açıklama yapılıp , konu kilitlenebilir :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir ara gereksiz mesajlar bölümündeki kişilerin profillerini ziyaret edeyim dedim 6 kişi o konuda gözüküyordu :ehe ama nedenini anlamadım :ss

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açıklama yapılır birazdan :)

Ozan

Ozan

Admin
Opera Mini ile girişlerde sanırım böyle birşey oluyor çünkü ip lerine baktıgımda mesela Opera Mini.Net e ait görünüyor ancak sitede nerde ne yaptıgın bilgisi ise çerezlerle kontrol ediliyor .. Opera kendine çerez atıyor fakat ip ler baska girenlerle aynı oldugundan herhalde böyle bir karısıklık yapıyor . Umarım yeni forum yazılımında bunu düzeltirler şu an yapılabilecek birşey yok zira 1 milyon üyenin ip adres logları ile urasılacak gibi degil :) ip sorgularında site bile yavaslıyor :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Opera Mini ile girişlerde sanırım böyle birşey oluyor çünkü ip lerine baktıgımda mesela Opera Mini.Net e ait görünüyor ancak sitede nerde ne yaptıgın bilgisi ise çerezlerle kontrol ediliyor .. Opera kendine çerez atıyor fakat ip ler baska girenlerle aynı oldugundan herhalde böyle bir karısıklık yapıyor . Umarım yeni forum yazılımında bunu düzeltirler şu an yapılabilecek birşey yok zira 1 milyon üyenin ip adres logları ile urasılacak gibi degil :) ip sorgularında site bile yavaslıyor :)

Açıklama için Teşekkürler Negative:)
Yani bir an korktum üyeliğim başkası tarafından da mı kullanılıyor diye, ama bu korkum boşunaymış, sayende.
Tekrar Teşekkürler:) Eline sağlık.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Teşekkür ederim :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bende de oluyor öyle ... Adem abinin imza konusunda gözüküyorum sürekli :ehe hatta dün söylemişti adem abi bana seni ne zaman görsem bu konudasin gibi bir cümle kurmuştu tam hatırlamıyorum şimdi...
Hayatımda Opera kullanmadım ama nedense ben de ara sıra kendimi o konuyu izlerken görüyorum. Hiç izlemememe rağmen :hmmm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya belkide Opera ile ilgisi yoktur, Adem abi yoksa sihirli güçlere mi sahip:ehe Üyeliğimize grip gibi bulaştı bu konu yahu:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Hayatımda Opera kullanmadım ama nedense ben de ara sıra kendimi o konuyu izlerken görüyorum. Hiç izlemememe rağmen :hmmm
ip eşleşmelerinden dolayı sistem karıstırıyor artık nerede olundugunu sanırım
Yeni forum yazılımında sorun çözülür diye düşünüyorum.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdiden hayırlı olsun forum yazılımımız:)

facacan

facacan

Üye
Opera mini ile alakası olduğunu sanmıyorum ben IE8 kullanıyorum.bendede oluyor.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Üyelik başkası tarafından bilinse bu sana zarar vermek için kullanılacaksa çoktan olurdu. Içerik indirmek içinse yeni üyelik birkaç dakika sürer. Durum gayet normal.

Odysseus

Odysseus

Üye
Ne konuymuş be kardeşim :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt