Uygulama onemli bir konu yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
onemli bir konu yardim edin
Arkadaslar elimde firebrand f1000 model android tablet pc var ben bu cihazi bugun rootladim ama rootladigima pisman oldum cihaz arizalandi sorunum rootladiktan sonra her hangi bir program yukluyorum veya tablette her hangi bir ayar yapiyorum duvarkagidi resmi degistirme ekran parlakligi ayarlama saati ayarlama bunlari yapiyorum sonra tableti kapatip aciyorum ayarlar sifirlanmis yukledigim programlar silinmis format gibi bisey oluyor bu sorun neden olmustur nasil duzeltebilirim bu sorunu cozumu olan varmi simdiden tesekkur ederim

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
ayarlar>yedekle ve sıfırla>fabrika verilerine sıfırla de.İşe yaramazsa root u geri al :oke:

- - - Eklendi - - -

Bir daha konu açacağın zaman konu ismine sorununu ya da anlatmak istediğini yazarsan sevinirim :)

gizemlixx

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlarına dönmeye çalıştım ama kırmızı renkli üçgen bir işaret çıkıyor ünlem işareti var üstünde fabrika ayarlarına dönmüyor yani rootu geri almayı da bilmiyorum nasıl alabilirim

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
o tabletinin unroot dosyasını bulman geekli sanırım yine de internette root geri alma diye ararsan google amca sana bir çok sonuç gösterir :ehe

Üst Alt