Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama[ÖNEMLİ] Adobe flash player
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East
Üye
Konu Sahibi
[ÖNEMLİ] Adobe flash player
flash player neden google play da yok yoksa varmı biz mi göremiyoruz.!! aradım bulamadım bide mobese uygulaması varmış istanbul için onun ismi ne bilen yorumlasın lütfen
FK5896
Üye
mobese dedigin istanbul izle adli program olmali flash player delirtti artik sitelerdeki flash oyunlari acmiyor sanirim 2013 te flash player tamamen bitecek... androidle iphone un arasindaki farklar azaliyor...
Never_Back_Down
Üye
Flash player artık kalktı diye biliyorum Jelly Bean sürümünde zaten olmıycaktı ama flash playeri forumda veya internette bulabilirsiniz
15097
Üye
Ben Google Play'de görmüştüm geçenlerde
Jelly_Bean
Üye
Adobe Android için flash desteğini çekti.Artık markette satılmayacak fakat internette bazı uygulama sitelerinde bulabilirsiniz.
SHS
Üye
yakında geri dönebilir, özellikle ingiltere deki tepkiler nedeniyle, belli olmaz
The East
Üye
Konu Sahibi
adobe yerine başka bir program indirebilirmiyiz.
WebStyle
Üye
Zaten Google Play'de kaldırılacağı söyleniyordu demek ki doğruymuş..
Haestrk
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eger yanlis anladiysam var kardesim
The East
Üye
Konu Sahibi
internetten girince çıkıyor ama telefondan gir çıkmıyor
cetinozcan
Üye
Galaxy ace flash desteklemediği için telden girince sadece desteklediği programlar görünür.
mcetin55
Üye
Aslın Google playde var ama yüklemeye calıstgında falan bu icerik ülkende desteklenmemektedr diyor