Aslında kullanmadığım iki hesap daha var . Ama neyse uğraşmayayım o zaman. Abi ama böyle işleri hesaplara dağıtmak çok iyi bir durum. Hiçbirşey karışmıyor. Mesela internet alışverişi için siteler durmadan mail atıyor ama asıl hesapta karmaşıklık olmuyor. İstersen diğerinden bakıyorsun falan. Karışmıyor ve isimlerini de onlara göre veriyorsun Çok iyi
Aslında kullanmadığım iki hesap daha var . Ama neyse uğraşmayayım o zaman. Abi ama böyle işleri hesaplara dağıtmak çok iyi bir durum. Hiçbirşey karışmıyor. Mesela internet alışverişi için siteler durmadan mail atıyor ama asıl hesapta karmaşıklık olmuyor. İstersen diğerinden bakıyorsun falan. Karışmıyor ve isimlerini de onlara göre veriyorsun Çok iyi
Yeni bir WP 8.1 tablet almıştım, onunla birlikte 1 yıl boyunca kullanılmak üzere hediye ettiler , şimdilik hediyelerle idare ediyoruz bakalım sonu ne olacak ...
Benim yaklaşık 200 GB resim ve videolarım var geçenlerde yedekledim başka bir hdd ye bi süre sonra dier hdd den sesler gelmeye başladı çok geçmeden pert oldu allahtan yedeklemiştim benim sorum şu diyelim ki 200GB yukledim hesaba 2 yıl geçti iptal oldu. Peki sonra nolacak verileri sileceklermi yoksa ücret karşılığı satacaklar mı? anlamadığım olay bu
bu arada kampanya bitmiş sanırım yapamadım
"The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable."
dedi