papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Hiç yoktan iyidir, hem 2 yılı öyle gözünde ufaltma, 63,113,851,9 saniye ediyor2 Yılmış Arkadaşlar
Office365 uygulaması almıştım onunla birlikte 10 TB alan ile geliyor. O kadar alan ne işe yarayacaksa sanki doldurabilirmişiz gibi :9
Süre dolumunda dosyalar silinmiyor diye geçenlerde haber okumuştum ama emin değilim.
Kastettiğim o değildi aslında. 2 yıl sonunda upload ettiğin dosyalar hesapta duruyor, istediğin zaman indirebiliyorsun demek istemişim.Microsoft o konularda güvenlidir. Yani bir hotmail hesabı alıyorsun neredeyse 15 yıl kullanıyorsun.
MS'un onu kapatması söz konu olmuyor. Ama bazı mail servisleri kapıya kilit vurabiliyor. Ve bir sürü yere kaydettiğin e-posta hesabınla birlikte bütün hesapların yok oluyor.
Türknet.net başımı yaktı bundan 10 sene kadar önce. Oradan kullandığım bir mail hesabım vardı. Onlardan internet paket satın almıştım. Paketin süresi dolunca mail hesabımı kapatmışlar. Tekrar paket alırsam açarlarmış. Almadım. Ona bağlı bütün hesaplarım gitti.
Kastettiğim o değildi aslında. 2 yıl sonunda upload ettiğin dosyalar hesapta duruyor, istediğin zaman indirebiliyorsun demek istemişim.
Gerçekten çok iyiymiş eğer daha fazla alan isteyen öğrenci varsa aramızaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
149,99 TL gibi bir fiyata 4 yıllık Ofis 365 satın alıp hem Ofise hemde 1 TB OneDrive'a sahip olabilirler.
Oldu
Benim 4 e posta adresim var. Her biri ayrı işler için. Birisi telefon için live hesabı, diğeri yıllardır kullandığım hesap, öbürü internetten alışveriş yapmak için, sonuncusu da sosyal medyalar içinHepsine bağlıyorum şimdi Oldu mu 400 GB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?