ucandosbik
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam bunun nasıl giderildiği yazıyordu forumda bekle bulup yazıyım burayaama ben denemedim bende sorun yok çok şükür
- - - Eklendi - - -
'Ve sarıleke için Ahmet Baydar kardeşimin yaptığı bir araştırmada bulduğu şey şudur ; uyku modunu kapatıp,ekranparlaklığı sonuna kadar açık şekilde şarja takıyormuşuz ve sabaha kadar sarıleke geçiyormuş.Bu problemi yaşayanların denemesi gerekir.'
xzibitx5 isimli üyeden alıntıdır.
Evet bazı üretimler hatalı. İlk parti üretim sorunlu sanırım.one x de sorunlar hiç bitmiyor
Dostum kullanmama gerek yok forumda açılan şikayet konusu ve youtube konulan videolardan vardım bu konuya. uuncu Arkadadaşımında dediği gibi ilk seriler problemli sorunlu geldi ekrana toz kaçması,Sarı leke vs. ama sonraki serilerde bu hatalar düzelti.Ben bunu cihazın acele çıkarılmasına bağlıyorumYahu ben one x alalı bi yıl olucak ekranında çizik bile yok hergün çok yoğun kullanırım telefonumuYa siz kullanmayı bilmiyorsunuz yada ben bilmiyorum. one x sorunlu diyen arkadaş kaç kere kullandın sen
Bende bir ara biraz bastırınca oluyordu, serviste dokunmatik panel değişti, artık bayağı bastırmak gerekiyor.
Dostum kullanmama gerek yok forumda açılan şikayet konusu ve youtube konulan videolardan vardım bu konuya. uuncu Arkadadaşımında dediği gibi ilk seriler problemli sorunlu geldi ekrana toz kaçması,Sarı leke vs. ama sonraki serilerde bu hatalar düzelti.Ben bunu cihazın acele çıkarılmasına bağlıyorum
çin olan modeli derken oda htc firması tarafından mı yapılıyor yoksa çinlilerin üretimi birebir mi?tamam söylediğine hak veriyorum ama birde şöyle olanlar var bunun china olanını alıyorlar. 3 kuruş fazla verip taiwan modelini alsalar bu sorun başlarına gelme ihtimali %1 kanımca.
ben çok memnunum one x'den neyse iyi forumlar vesselam
Hayır, garantim hala devam ediyor.Kullanıcı hatası falan denilmemişti değil mi?
çin olan modeli derken oda htc firması tarafından mı yapılıyor yoksa çinlilerin üretimi birebir mi?
Hayır, garantim hala devam ediyor.
Bahsi geçen cihazlar HTC'nin Çin'de ürettiği cihazlar.bak o konuda bilgim yok ne desem yanlış olur he birde bu cihazın şarz kablosu pek kaliteli değil ama cihaz çok kaliteli hakkını yemiyelim her cumadan cumaya telefonun üstündeki plastik koruyucuyu çıkartıp telefonla birlikte o plastik parçayı silip tekrar takıyorumbi kızım gibi bakıyorum ona bembeyazzz
- - - Eklendi - - -
uğurum artık sana kendi telefonumu vericem ha o dereceye geldim artık abi gönderme şunu servise artık ya
Bahsi geçen cihazlar HTC'nin Çin'de ürettiği cihazlar.
Emre bu arada ben sinir oldum senin cihazda olmaz bana kapalı kutuda cihaz lazım
Teşekkürler.
Hayır, garantim hala devam ediyor.
Cihaz gelsin ilk iş ROM atmayı düşünüyorumemin ol kapalı kutudaki cihazdan daha iyidiruğurum bak yarım yıl oldu nerdeyse telefonu alalı yaz tatilinin başında almıştım telefonu şuanda telefonda çizik bile yok ram rom falan uğraşmam o işlerle zaten bilirsin yoğun kullanırım hemde hergün
bence birazda kullanmayla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?