cyber
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben face ve twitter da çok zaman geçiririm ama oyun uygulama da çok işime yarar ve internetten hiç çıkmam şarjı 1 gün gitsin yeter
one s derim krait işlemci süper amoled ekran adreno 225 cpu tek sorunu micro sd si yok
one s derim krait işlemci süper amoled ekran adreno 225 cpu tek sorunu micro sd si yok
Adreno 225 GPU değil miydi?
istediklerim 3-5 saat oyun oynarım ve netten hiç çıkmam bu kadar sosyal ağlarla tam entegre olsa iyi olur hız falan önemli değil
Sende benim gibi her işletim sisteminden 1 özellik istiyorsunO sebeple ben Wp'li telefonları Wp8'li Lumia'lar çıkana kadar erteledim.Elinde C6-01 var bence 3-4 ay daha idare eder.Biraz daha bekle hem paran birikir baktın Wp'yi beğenmedin o zaman babalar gibi Tizen'e bakarsın.Onuda beğenmedin Android'li bir cihaz ya da Iphone 4-4S alırsın
tel amerikadan gelceği için bekleyemiyeceğimi belirteyim temmuzda alcam
Ozaman bence sana 4S daha uygun.Lumia'da en azından şimdilik 3-4 saat oynayacak oyun bulamazsın.Eğer oyun çok önemli değil dersen Wp öneririm.Söyleyebileceklerimizi söyledik bundan sonra senin düzgün bir şekilde düşünüp hangi etkenleri daha çok önemsediğini belirlemen gerekir.
yine bana kaldıama 4s de o kadar ucuz değil amerikada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?