One s-Lumia 900-İphone 4s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber

Üye
    Konu Sahibi
One s-Lumia 900-İphone 4s
arkadaşlar bi karar veremedim artık bu son konum olsun cep telefonu seçimimde 3 farklı platform ve 3 farklı telefon var karşımda ve amerikadan getirtmeyi düşünüyorum sim lock ya da unlock fark etmez sizce bunlardan hangisini almalıyım siz olsanız hangisini alırdınız yorumlarınız benim için önemlidir saygılar

Telefondan ne istediğine bağlı

Mükemmel Sosyal Ağlar ile uyumu ve Başarılı İnternet performansı, mükemmel tasarım için Lumia 900
Oyun Oyun Hava için 4S
Kişiselleştirebilirlik, özgürlük için One S

Ben olsam Lumia 900 alırdım ama 4S'te iyi telefondur bu 3'ü arasından One S'i önermem.

Tepkiler: Esendağlı

cyber

Üye
    Konu Sahibi
ben face ve twitter da çok zaman geçiririm ama oyun uygulama da çok işime yarar ve internetten hiç çıkmam şarjı 1 gün gitsin yeter

ben face ve twitter da çok zaman geçiririm ama oyun uygulama da çok işime yarar ve internetten hiç çıkmam şarjı 1 gün gitsin yeter

Ya facebook twitter gibi sosyal ağlar konusunda wp'nin başarısını Wp bölümünde görmüşsündür zaten 1-2 inceleme ile.Oyun çok oynuyorsan Wp henüz sana uygun değil.Çok hızlı gelişiyor marketi Wp8 ile çok çok daha hızlı gelişecek ama şuanlık pek gelişmiş değil en azından IOS ve Google Play'in yanına yaklaşamaz.Eğer işletim sistemi hoşuna gidiyorsa 4S sana daha uygun bence hem hava atarsın

- - - Eklendi - - -

Ali abi zaten yeterince yardımcı olmuş sana Wp bölümünde

klongs

Üye
one s derim krait işlemci süper amoled ekran adreno 225 gpu tek sorunu micro sd si yok

cyber

Üye
    Konu Sahibi
one s derim krait işlemci süper amoled ekran adreno 225 cpu tek sorunu micro sd si yok

yok zaten hiç birinde micro sd yok da benim aklım baya bi karıştı şimdi lumia alsam oyun-uygulama yokluğu iphone alsam lumia daki sağlamlık ve androiddeki özgürlük android alsam yok rom yok root gerekir benim için yok güncelleme bekle

cyber

Üye
    Konu Sahibi
şuan iphone 4s geçmiş durumda hadi hayırlısı

Ben, telefon da oyun oynamadığımdan dolayı bunların içinden Lumia900 ü seçerdim.ama sen sıkı bir oyuncu isen eğer, arkadaşların dediği gibi bende kesinlikle 4s almanı öneririm,

15097

Üye
oyun istiyorsan 4S, htc olabilir ama android platformda o kadar oyun ve uygulama yok.4s almalısın

cyber

Üye
    Konu Sahibi
istediklerim 3-5 saat oyun oynarım ve netten hiç çıkmam bu kadar sosyal ağlarla tam entegre olsa iyi olur hız falan önemli değil

istediklerim 3-5 saat oyun oynarım ve netten hiç çıkmam bu kadar sosyal ağlarla tam entegre olsa iyi olur hız falan önemli değil

Sende benim gibi her işletim sisteminden 1 özellik istiyorsun O sebeple ben Wp'li telefonları Wp8'li Lumia'lar çıkana kadar erteledim.Elinde C6-01 var bence 3-4 ay daha idare eder.Biraz daha bekle hem paran birikir baktın Wp'yi beğenmedin o zaman babalar gibi Tizen'e bakarsın.Onuda beğenmedin Android'li bir cihaz ya da Iphone 4-4S alırsın

cyber

Üye
    Konu Sahibi

tel amerikadan gelceği için bekleyemiyeceğimi belirteyim temmuzda alcam

tel amerikadan gelceği için bekleyemiyeceğimi belirteyim temmuzda alcam

Ozaman bence sana 4S daha uygun.Lumia'da en azından şimdilik 3-4 saat oynayacak oyun bulamazsın.Eğer oyun çok önemli değil dersen Wp öneririm.Söyleyebileceklerimizi söyledik bundan sonra senin düzgün bir şekilde düşünüp hangi etkenleri daha çok önemsediğini belirlemen gerekir.

cyber

Üye
    Konu Sahibi

yine bana kaldı ama 4s de o kadar ucuz değil amerikada

yine bana kaldı ama 4s de o kadar ucuz değil amerikada

Dediğim gibi sana kalmış.Şimdi Lumia 900 ya da 4S diyip daha sonra pişman olmanı istemem.Dediğim gibi oturup önceliklerini uzun uzun düşün zor bir karar olacak hadi hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...