"Ondan bunun karşılığını bekliyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Ondan bunun karşılığını bekliyorum"


Arsenal Menajeri Arsene wWenger, hala kulübüyle sözleşme yenilemeyen Theo Walcott'un önüne 'Sadakat' kartını koydu. Walcott'u dünya futboluna kendisinin kazandırdığını söyleyen Wenger, "Ondan bunun karşılığını bekliyorum" ifadesini kullandı.
Aralarında Jack Wilshere ve Alex-Oxlade Chamberlain'in de bulunduğu 5 genç oyuncu ile sözleşme yenileyen Arsenal'de gözler, Theo Walcott'a çevrildi. Sezon sonunda serbest kalacak Walcott, hala kulübüyle anlaşmaya varabilmiş değil.
Menajer Arsene Wenger, 23 yaşındaki oyuncunun inadını kırmak için 'Sadakat' kartını oynadı.
Walcott'u dünya futboluna kendisinin kazandırdığını vurgulayan Wenger, "25 yaşındaki bir yıldızı transfer edip, takıma koymak kolaydır. Ancak ben Walcott gibi 17-18 yaşındaki oyunculara forma şansı verip, ne olursa olsun onların arkasında durarak büyük risk aldım. Walcott'tan bunun karşılığını beklemek hakkım" diye konuştu.

Genç oyuncuyu sözleşme yenilemese de ara transfer döneminde elden çıkarmayacaklarını söyleyen Wenger, "Genç oyuncuların onları yetiştiren kulüplerine borcu olduğunu düşünüyorum. 30 yaşınıza geldiğinizde, değişim istemenizi anlayabilirim. Nitekim van Persie de bu takımdan 29 yaşında ayrıldı. Ancak Walcott henüz 23 yaşında ve ona yaptığımız yatırımın karşılığını bize vermeli" dedi.
 


Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Walcot o kadar gençmiydi :hmmm
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
evet yaşlımı sanıyodun :hmmm
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yokta 26–27 diye biliyordum sanki eski futbolcuymuş gibi:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt