önceki Hayatınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet

hidayet

Üye
    Konu Sahibi
önceki Hayatınız

ötanazi

Üye
yanlış anlama birtanesi utsaydı keşke
sağol

jöly

Üye

erkekmişim 1550 alaskada doğmuşum

hidayet

hidayet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(jöly &#064; Mar 21 2006, 06&#58;01 PM) [post=302110]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

erkekmişim 1550 alaskada doğmuşum
[/b][/quote]

kikaksk

kikaksk

Üye
kadınmışım şarkıcıymışım...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Okyanusya civarında bir yerlerde 900 civarında doğdunuz.

Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Böyle insanlar her zaman daima yeni olanla ilgilenmiştir. Değişikliği, özellikle sanat, müzik ve yemek pişirmede, hep sevdiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: İhtiyatlı ve makul olmayı öğrenip başkalarına öyle davranmayı öğretmek. Mantıklı düşünmeden yoksun olanlara yardım ettiğinizde yaşamınız daha mutlu olacaktır

Ne saçma dimi..?

Aranızda en yaşlı benmiyim

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Tibet civarında bir yerlerde 1800 civarında doğdunuz.

Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz..

-------------------------------------------------------------------------------

Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Çekingen, yalnız ve kendine güvenen insanlar her yerde ve sizin probleminiz. Dersiniz: Kendinizdeki bu eğilimleri yenmek ve sonra da diğer insanlara yardım etmek.

seyfofen

seyfofen

Üye
dinimizde böyle birşey yok insanlara empoze edilmek istenen saçmalık..

helper007

helper007

Üye
Teşhis:

Bugünkü Kuzey Hindistan civarında bir yerlerde 1150 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..

Daima yeni açıklamalar arayan bir kafaya, bir bilim adamı kafasına sahiptiniz. Çevre o kafayı sık sık yanlış anladı ancak bilgisine saygı gösterdi.

Dersiniz: Psikolojik bilimlerde ve antik elyazmalarında saklı bilgeliği çalışmak, uygulamak ve kullanmak. Güçlü iman ve sıkı çalışmayla şimdiki yaşamınızdaki gerçek kaderinize ulaşacaksınız.

Fena Değil hepsini okumadım,yada cesaret edemedim.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
kesinlikle saçma&#33;&#33;
ama hadi neysee

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Okyanusya civarında bir yerlerde 1150 civarında doğdunuz.

Bir öğretmen, matematikçi veya jeologdunuz..

Böyle insanlar her zaman daima yeni olanla ilgilenmiştir. Değişikliği, özellikle sanat, müzik ve yemek pişirmede, hep sevdiniz.

Dersiniz: İhtiyatlı ve makul olmayı öğrenip başkalarına öyle davranmayı öğretmek. Mantıklı düşünmeden yoksun olanlara yardım ettiğinizde yaşamınız daha mutlu olacaktır.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ben o zamanlar gemi korsanıimişim 1800 lü yıllar şimdi bilgisayar korsanoyım yanı çağa ayak uydurmuşum

Çok saçma :S

slayer

Üye
kadındınız//
Orta İngiltere // 1150//

Bir öğretmen, matematikçi veya jeologdunuz//

Böyle insanlar her zaman daima yeni olanla ilgilenmiştir. Değişikliği, özellikle sanat, müzik ve yemek pişirmede, hep sevdiniz.//

Bu dünya hasta ve yalnız insanlarla dolu. Dersiniz: Sizden daha az şanslı olanlara yardım etmelisiniz.//

sacmalık..

tofy

Üye
bende erkek çıktım

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Teşhis:

Bugünkü Burma civarında bir yerlerde 1825 civarında doğdunuz.

Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz..

Doğal bir psikoloji yeteneği. Fırsatları kullanmayı biliyorsunuz. Her hangi bir durumda soğukkanlı ve sakinsiniz.

Probleminiz kararlı ve sebatlı olmayı öğrenmek. Her talihsizlik güçlü iradenize çarpıp dağılmalı.

bu ne yaa ne sacma sey bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt