hee, doğru hatırlıyorsun. :D :ağlarım:
Hasan Üye -qarapapaq-' Alıntı: hee ben yanlış anladım la seni. private lan o. private, özel, kişisel anlamına da gelebilir. personal falan değil .=P Genişletmek için tıkla ... Symbian kullanmasam private kelimesinin anlamını bilmezdim
-qarapapaq-' Alıntı: hee ben yanlış anladım la seni. private lan o. private, özel, kişisel anlamına da gelebilir. personal falan değil .=P Genişletmek için tıkla ... Symbian kullanmasam private kelimesinin anlamını bilmezdim
Invoke Üye Hasan' Alıntı: Symbian kullanmasam private kelimesinin anlamını bilmezdim Genişletmek için tıkla ... enteresan.
Hasan' Alıntı: Symbian kullanmasam private kelimesinin anlamını bilmezdim Genişletmek için tıkla ... enteresan.
EroL Emekli Yönetici -qarapapaq-' Alıntı: hee ben yanlış anladım la seni. private lan o. private, özel, kişisel anlamına da gelebilir. personal falan değil .=P Genişletmek için tıkla ... Hacı ingilizceye girme gözünü seveyim
-qarapapaq-' Alıntı: hee ben yanlış anladım la seni. private lan o. private, özel, kişisel anlamına da gelebilir. personal falan değil .=P Genişletmek için tıkla ... Hacı ingilizceye girme gözünü seveyim
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benim başkasının konusuna "" yazan adamın mesajını alıntılayıp "" yazmışlığım bile var. Sabaha banlanıyorum gençler. @0MG90 Görüşürüz kardeş. ----- Bir nevi protestoydu tabi. Genişletmek için tıkla ... Bişey olmaz ondan
-qarapapaq-' Alıntı: Benim başkasının konusuna "" yazan adamın mesajını alıntılayıp "" yazmışlığım bile var. Sabaha banlanıyorum gençler. @0MG90 Görüşürüz kardeş. ----- Bir nevi protestoydu tabi. Genişletmek için tıkla ... Bişey olmaz ondan