"Önce sizinle görüşeceğim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
"Önce sizinle görüşeceğim"
"Önce sizinle görüşeceğim"
Getafe’yi çalıştıran Michael Laudrup, yönetimimize, "Lig bitince ilk olarak sizinle görüşeceğim" dedi

Şampiyonluk yarışında son iki haftaya büyük bir avantajla giren Galatasarayımız, önümüzdeki sezon takımın başına getirilecek teknik direktör konusundaki çalışmalarını gizlilik içinde sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetimimizin, ligin 28. haftasında, Karl Heinz Feldkamp istifa ettikten hemen sonra resmi teklif götürülen Michael Laudrup’la görüşmelere devam ettiği öğrenildi. İspanya’da Getafe’yi çalıştıran Danimarkalı teknik direktörün, Galatasarayımızın gelecek sezon çok büyük bir ihtimalle Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması nedeniyle Türkiye’ye gelmeyi ciddi şekilde düşündüğü kaydedildi.
Sarı-kırmızılı yönetimimiz tarafından liste başında tutulan 43 yaşındaki Laudrup’un, şimdiye kadar Galatasarayımız dışında Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkacak bir takımdan resmi teklif almadığı, bu nedenle rotasını Cim-Bom’a çevirdiği vurgulandı.
Alternatifler beklemede
Taraflar arasında yapılan son görüşmede Michael Laudrup’un, Galatasaraylı yöneticilerimize, “Sezon sonunda önce sizinle görüşeceğim” sözünü verdiği ifade edildi. Getafe ile sözleşmesi devam eden Laudrup’un, Galatasarayımızla anlaşmaya varması halinde, İspanyol kulübüyle görüşerek yollarını ayıracağı ifade edildi.
Sarı-kırmızılı yönetimimizin, ilk hedef olarak belirlenen Danimarkalı çalıştırıcıda problem çıkması durumunda daha önce menajerler kanalıyla temas kurulan listedeki diğer teknik adamlarla pazarlık masasına oturacağı bildirildi.
Laudrup kimdir?
Doğum tarihi: 15.06.1964
Doğum yeri: Danimarka
Kulübü: Getafe
Futbolculuk kariyeri boyunca Brondby, Juventus, Lazio, Barcelona, Real Madrid, Vissel Kobe (Japonya) ve Ajax formaları giyen Michael Laudrup, 479 maçta 121 gol attı. Danimarka Milli Takımı formasıyla ise 104 karşılaşmada 37 kez rakip ağları salladı. 2000-02 arasında milli takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Laudrup, 2002-06 arasında Danimarka Ligi’nde Brondby’yi çalıştırdı, sezon başında ise Getafe’nin başına geçti.
 


Altun.

Altun.

Üye
türk olsa keşke yeni t. direktörü galatasarayın.
 
Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayırlısı olsun bakalım... :)
 
canturgay

canturgay

Üye
bence biraz daha tecrübeli isimler düşünülmelii..;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt