Onay SMSleri gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

jazzdevil

Üye
    Konu Sahibi
Onay SMSleri gelmiyor
Online bankacılık işlemlerim sonucunda bankaların gönderdiği onay SMS leri ortalama 20-30 dakikada geldiğinden bankacılık işlemi yapamıyorum ! Dünden beri sorunum devam ediyor. İşlerim aksadı... 3 farklı bankada denedim; sonuç aynı ! Acil yardıma ihtiyacım var.

0MG90

0MG90

Üye
Bana da ING Bank'tan mesaj gelmiyordu aradım sordum, eğer 4.5G ye geçiş yaptıysan sim kartın değiştiyse geçici olarak bloke ediyorlarmış. Ara müşteri hizmetlerini söyle sende. Benimki düzeldi yaklaşık bir buçuk saatte.

jazzdevil

Üye
    Konu Sahibi
Yanıt için teşekkürler ama 4.5G'ye geçiş yapmadım ve sim kartım değişmedi :(

tfirat05

Üye
hiç bir onay sms im gelmıyor

Produktor

Üye
Onay SMS'leriyle ilgili sıkıntı yaşamak sıkıcıdır, smsonaysitesi.com gibi alternatif çözümleri denemeni öneririm.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2506669 ve DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ne kadar güvenli
güvenilir?
o problem değilde konu sahibi çözmüş mu işi? acaba 3g de mı kullanıyordu da arka planda şiyler gelmiyordu? 4G de olursa iyi oluyor arka planda konuşsanda etsende internette geziyorsun

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
o problem değilde konu sahibi çözmüş mu işi? acaba 3g de mı kullanıyordu da arka planda şiyler gelmiyordu? 4G de olursa iyi oluyor arka planda konuşsanda etsende internette geziyorsun
2g favorim
oh mis
internet yok

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2g favorim
oh mis
internet yok
internet var ama çok düşük boyutta. şu anda zor şiy yaparsın. eskiden C5 03 ile vatanın siteye girmiştimda Aman Allahım birde baktım site üzerime üzerime geliyor. örnek veriyorum 1 sayfa 5 10 mb bişeydi muazzam veri akışı oluyordu. şu anda 5 10 mb dediğin 1 sn bile sürmeden iniyor... nereden nereye geldik vay be

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Admin
internet var ama çok düşük boyutta. şu anda zor şiy yaparsın. eskiden C5 03 ile vatanın siteye girmiştimda Aman Allahım birde baktım site üzerime üzerime geliyor. örnek veriyorum 1 sayfa 5 10 mb bişeydi muazzam veri akışı oluyordu. şu anda 5 10 mb dediğin 1 sn bile sürmeden iniyor... nereden nereye geldik vay be
500 mb bitirimezdim be . 2G ve wap siteleri sağolsun

• Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
500 mb bitirimezdim be . 2G ve wap siteleri sağolsun
3G de Vatan Bilgisayarın Bir Sitesine girmekle 5 6 mb yerdi. hey gidi yıl 2010 lar mıydı neydı 2013 de olabilir. c5 03 vardı ne yıllardı :cigara:

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Üst Alt