Ön Usb Portları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Ön Usb Portları
ya benim kasada önde 2 tane usb portu var bunlar çalısmıyordu söktüm kasayı kablolarına baktım önden gelen herşey anakarta bağlı çözemedim ben bu işi ? ön usb portları nasıl acılacak vcc(sanırım) port+ port- ground falan diye kablolar var hepsi yerlerine takılı ama hala ön usbler calısmıyor yardım eder misinz ?:vur

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakart üzerinde alt tarafta pinler bulunur..
pinlerin yan tarafında USB yazar..
oraya uygun pinleri takman gerekir :oke:

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
hocam valla taktım usb yazan yere hatta yanın da aynı şekilde 2 tane daha pin dediğin işte o düz cubuklar vardı onlarada taktım olmadı :/ acep ön usb portlarımı bozuk dicemde çalısıyolardı onceden eski anakartımda

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yanlış takmadıysan çalışmaması için sebep yok :oke:

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
ya deli etti bugün pc beni oturdum 2 kere crysis 2 bitrdim kablosuz agı görmüyor sonracıma ttnet gelmiş 1 megabit sınırlandı diye 0.3 megabit vermiş bana google acana kadar 30 35 saniye bekliyorum :@

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
hasan aynı konu altında sana bir soru sormam lazım yeni başlık açmayalım anakartım a74mlk ya bunu biosdan değilde düz bir şekilde o.c yapamıyormuyuz bi program aracılığıyla

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
en guzel sekılde bıostan overclock yapılır. En saglıklısıdır :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kasanın önündeki usb girişlerinden gelen kablolar bozuluyor genelde.. Benim eski kasamdaki bozulmuştu iki anakart değiştirdim çalışmadı yeni kasa aldım şimdi takır takır.. Yani büyük ihtimal kasandan gelen kablolar bozuk.. Ön usb panelini sökebiliyosan sök götür bi 2. el bilgisayarcıya orda leyimleyip yapıyorlar..

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
Kasanın önündeki usb girişlerinden gelen kablolar bozuluyor genelde.. Benim eski kasamdaki bozulmuştu iki anakart değiştirdim çalışmadı yeni kasa aldım şimdi takır takır.. Yani büyük ihtimal kasandan gelen kablolar bozuk.. Ön usb panelini sökebiliyosan sök götür bi 2. el bilgisayarcıya orda leyimleyip yapıyorlar..

hiç oraya para harcıyamam suan ekran + ram aldım hasan sayesinde :D suan harddisk için para biriktiriyorum :) eğer bi kupon tutarsa işin rengi değşir yaparım bilgisayara bişiler zaten param olsa onu lehimle ugrasmam yeni kasa alırım....

bu arada bios bende dxdiag da yok diyor her türlü update yaptım ben :(

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anlamadım dxdiag la alakası yokkı

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım dxdiag la alakası yokkı
ya hayır ben sadece bilgilenmek için sordum dxdiagda bios ve sistem yok yok yazıyor ben o.c için sormadım ya bilgi almak için şeyettirdiydim sana :D

Maximum Game

Maximum Game

Üye
ben galiba problemin nedenini biliyorum genellikle ön usb portları usb 1.1 oluyor (biostan usb configuration diye bir bölmede usb 1.1 seçeneği disabled ise birde enabled yaparak dene :oke: olmaz ise başka bir yerde problem vardır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...