Maximum Game
Üye
-
Konu Sahibi
-
herkese merhaba raidmax ön kasa fanı aldım taktım ve hiçbir etkisi olmadı hatta power supply daha çok ısınmaya başladı fanın hava alabileceği bir yer yok ama ızgaralar var anlamadım gitti fan hiç hava üflemiyor ses yapıyor yardımlarınızı bekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kusura bakmayın ancak böyle upload edebildim orada fan yeri var ama hava emcek yer yok bu nasıl bişeydir ki
arkadasım bız o lınkten resımlerı ındırmek durumunda degılız..
Boyle olacaksa yardımcı olamayız..
Resımlerı goruntu olarak konuya eklemelısın.
teoman abı resımlerı yukledıgın ıcın tskler
fanın yönü dogru.. Havayı ıcerı dogru ufluyor... Ama on tarafta teoman abımın dedıgı gıbı dısardan hava çekmesını engelleyecek bır kısım varmı yoksa ordakı ızgaralar dısarı mı acılıyor dırek ??
Hem ayrıca kasaya 1 fan daha taktın dıye sogutmanın mukemmel sevıye ulasacıgını dusunmen yanlıs..
Iyı bır hava akımı yapmak ıcın guclu eksoz fanlarına ıhtıyacın var..
Sende eksoz fanı 1 tane ve kasanın heryerınden hava aldıgı ıcın ondekı fanın bır katkısı olmayacaktır hava akımı konusunda..
Sadece ondekı fan harddıskın sıcaklıgının 5 derece cıvarında dusmesını saglar..
Hava akımı olusturmak ıstıyorsan hava gırısı sadece ön fanın oldugu yerden olacak ve eksoz fanı bu alınan havayı dısarı atacak..
Bu durumda kasanın yan kapaklarında bulunan hava gırecek acıklıkları bı sekılde kapatman lazım....
Rica ederim kardesim, bu arada fanin yonu hakkindaki yanlis tespitim icin ozur dilerim. 82" inc monitor karsisindayim az once aynaya bakinca anladim yanlis yorumumun sebebini
yardımcı olduğunuz için teşekkürler bir dahakine bir sornum olurs hızlıresim.com yüklerim lütfen bağışla hasan abi
lafı bile olmaz kardeşim... özür dilenecek bişey yok...yardımcı olduğunuz için teşekkürler bir dahakine bir sornum olurs hızlıresim.com yüklerim lütfen bağışla hasan abi
lafı bile olmaz kardeşim... özür dilenecek bişey yok...
o sıra biraz tepem atmıştı..
doktorla atıştım, reçeteyi düzeltmedi
sert yazmış olabilirim. mobildim o sırada
neyse... teoman abim sagolsun söylemiş zaten
malesef athlon II serisini desteklemiyor.bir sorum olacaktı ama konuyla alakasız bende m2n mx am2 anakart var ddr2 ram var ben bu anakarta am3 athlon 2 x2 taksam çalışır mı yeni bios update yaptım
maximumne takabilirm
2.el bulabilirsin sıfır çok zor bulunur.satılıyor mu ki bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?